Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Moderna vrstna hiša

Le malokrat se projekt gradnje hiše prične z razmišljanjem zgolj o enem prostoru. Hiša, ki je zrastla v Washingtonu, je osnovana na ideji prostorne kuhinje, ki je morala postati osrednji prostor hiše. Ambicioznega projekta so se z veliko žlico lotili vKUBE Architecture studio.

Če ostanemo pri kuharskem žargonu, bi hiško lahko opisali kot "sol in poper". Siva opečnata fasada in beli zunanji elementi se čudovito dopolnjujejo in že nazven kažejo, da nas v notranjosti čaka prava arhitekturna poslastica. Če še za trenutek ostanemo pri zunanjosti: posnemanja vreden element je prav gotovo "zenovski" betonski vrt, ki osupne, obenem pa pomirja s svojo enostavnostjo.

Tudi notranjost v enaki meri navdušuje. Sivi betonski elementi so mojstrsko poudarjeni z barvnimi dodatki, ki opisujejo posamezen prostor. Oranžni jedilni stoli kar vabijo k posedanju. Protiutež so vijolični naslanjači, ki se z odprto dnevno sobo krasno prelivajo v kuharski in jedilni del.

Zgodba barv in njihovih kontrastov se nadaljuje tudi zgoraj, v odprti galeriji, ki nesramežljivo gleda na središče hiše - kuhinjo. Omenjeno vrstno hišo si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!