Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Do prenove sta si brata delila otroško sobo, v kateri je bil pograd. Kljub temu, da se fanta dobro razumeta, sta si, za več zasebnosti in urejenosti, zaželela vsak svojo sobo. Starša sta jima odstopila kabinet in nastala je nova otroška soba, ki je prijetno bivalno okolje za odraščajočega otroka.

V sobi je vse, kar otrok potrebuje: vgradna omara za shranjevanje oblačil, knjižni regal, pisalna miza, ki se nadaljuje v polico ob postelji ter postelja s predalom.tloris otroške sobe

Vgradna omara in knjižni regal sta vpeta med tla in strop in tako zagotavljata maksimalni izkoristek prostora.  Preprost, a vendar moden dizajn, diskretno povezuje pohištvo. Odprt knjižni regal in vgradna omara s horizontalnimi prečkami spominjata na zlaganje kock. Police knjižne omare nudijo zatočišče številnim knjigam, ki kipijo od znanja ali pa v njih bivajo privlačne zgodbice, igračkam, okrasnim predmetom, nekatere pa še potrpežljivo čakajo na nove predmete. Za drsnimi vrati vgradne omare je vse na svojem mestu. Ne verjamete? Nič hudega, samo da so vrata omare zaprta in nič se ne vidi.

Nežne pastelne barve pohištva omogočajo raznoliko kombinacijo z raznimi dodatki. V našem predlogu smo dodali tepih in stolček v živahni zeleni barvi, steno pa smo oblekli v vzorčasto tapeto. Že v naslednjem hipu lahko zeleno zamenja modra, oranžna ali katerakoli druga barva. H kremastim odtenkom paše vse.vgradna omara in regal

Vsekakor ni naključje, da je postelja postavljena pod okenski parapet, saj je širina sobe izkoriščena za posteljo in tako v sobi ostaja več prostora za igranje. Velikost postelje smo prilagodili velikosti jogija, ki je bil že kupljen. Predal pod posteljo služi za shranjevanje marsičesa, polica ob postelji nudi prostor najljubšim igračkam, najnovejši knjigi ali bralni lučki. Učenje na anatomsko oblikovanem pisarniškem stolu bo prijetno in zbrano, z vmesnimi pavzami ob sproščenem počasnem vrtenju.

Naše vodilo pri opremljanju je, da prostora ne prenatrpamo s pohištvom, kljub temu pa ga zapolnimo z vsem, kar je potrebno. Tako prostor diha, energija se nemoteno pretaka, kot zapovedujejo smernice Feng shui.

Kakšno sobico pa vi želite za vašega otroka? Pošljite nam vaše želje in prijetno vas bomo presenetili z zanimivimi predlogi.


Sorodni članki

"Ombre efekt" v stanovanju

Že dobri dve sezoni kraljuje tako imenovan "ombre efekt". Opaziti ga je bilo skorajda povsod. Poleti so ga nežnejše ...

Barvanje preprog

Končno rešitev za vse grde preproge, ki smo jih "pospravili" na podstrešje. Za vas smo povzeli nasvet, kako starim ...

Lesene kuhalnice

Se tudi vam dogaja, da ob rojstnih dnevih in posebnih praznovanjih preprosto ne veste, kaj kupiti? Bi radi podarili ...

Kuhinjske ustvarjalnice

Kuhinja je prostor, ki kar kliče po organiziranosti. Za vas smo pripravili pet krasnih »naredi sam« idej, ki vam bodo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: