Italijanski minimalizem

Najtežje je doseči preprostost. Morda zveni nenavadno, a je prav preprosto oblikovanje tisto, ki oblikovalcem dela največje preglavice. Kako doseči več z uporabo manj, so krasno zaobjeli pri Val Designu.

Grafica je nova kolekcija italijanskega podjetja Val Design. Gre za linijo, ki promovira mimimalizem kot življenjski stil. Izdelki  s svojimi ostrimi linijami zadenejo bistvo brez vsakega posebnega truda. A obenem ohranijo vso potrebno prikupnost in praktičnost.

Kuhinje se zdijo, kot »naravni« podaljški bivalnih prostorov. Odprte police,  visoki elementi, kuhinjski otoki in delovne površine se elegantno prilegajo ostalim delom stanovanja. Sodobne linije pa kot močno izrazno sredstvo izstopajo in dajejo kuhinji moderen dotik. Premišljena integracija bele tehnike in drugih pripomočkov pa je dodatna pika na i. 

 


Sorodni članki

Jesenski trendi

Čeprav se zdi, da se poletje še ni zaključilo, oblikovalci s svojimi vročimi trendi počasi, a zanesljivo, kličejo ...

Drugačna senčila

Četudi se zdi, da je poletje in z njim povezani sončni dnevi še daleč, je zima pravi čas za manjše notranje spremembe ...

Prenova stanovanja

Vas zmrazi, ko pomislite na selitev? Mene tudi. Kar naenkrat si v kaosu, nič več ti ni jasno, najraje bi vse skupaj ...

Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: