Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izrišite vgradno omaro

S ponosom vam predstavljamo sodobno orodje, prenovljen program za izračun cen vgradnih omar - Akromat, s pomočjo katerega boste hitro in enostavno prišli do izrisa vaše vgradne omare. Prav tako boste dobili informativno ceno. Z Akromatom vam želimo olajšati dostop do pomembnih informacij. Seveda niste omejeni samo na enkraten izris, temveč se lahko k izrisu znova in znova vračate. Z novimi idejami za isto vgradno omaro ali za druge vgradne omare.Ne potrebujem navodil, želim izrisati omaro

Kakšen je postopek za izris?

1. Način postavitve vgradne omare

V prvem koraku izberite način postavitve vgradne omare. Omara je lahko vgrajena med dvema stenama, lahko pa se na eni ali na obeh straneh zaključi z zaključno stranico. Ustrezen izbor označite med štirimi možnimi postavitvami.

postavitev vgradnih omar

Primer postavitve, kjer je na levi strani stena, na desni pa se omara zaključi z zaključno stranico.

2. Vpis dimenzij vgradne omare

Naslednji korak je vpis želene dimenzije vgradne omare.

Vpišite skupno dolžino, v katero so vključene tudi zaključne stranice. Možen je vpis dolžine od 120 do 500 cm.

Višina omare je razpoložljiv prostor od tal do stropa. Vnesite želeno višino, in sicer od 130 do 264 cm.

Za globino omare vpišite globino prostora, ki je namenjen za omaro, pri čemer upoštevajte, da je to skupna globina, tako notranjega dela omare kot drsnih vrat. Priporočljiva skupna globina je 60–65 cm, pri čemer je notranji del omare 50 cm, 10-15 cm pa je namenjenih za vrata.

dimenzija vgradne omare

Po vnosu dimenzij se vam bo avtomatsko izpisalo, koliko vratnih kril bo imela omara oziroma lahko bodo na izbiro dve možnosti. Izračun temelji na tem, da širina vrat ni širša od 100 cm.

V kolikor dimenzije ne ustrezajo vašim potrebam, se obrnite na naše prodajalce.

3. Razporeditev notranjosti

Prihaja najlepši del – razporeditev notranjosti vgradne omare. Na neizbranih delih omare je napisano »Izberi notranjost«. Ob kliku na to se vam odpre okno s ponujenimi možnostmi. Za lažjo predstavo smo posamezne module napolnili z oblačili in drugimi predmeti, seveda je to zgolj ideja. Izberite najprimernejši modul in že se bo pojavil v izbranem delu omare.

razporeditev notranjosti v omari

Si že predstavljate, kako bo vse na svojem mestu? Razporeditev notranjosti lahko poljubno menjujete, dokler ne najdete najbolj primerne rešitve za vas.

Želite drugačno postavitev ali vas skrbijo določene nepravilnosti, kot so npr. napeljave na zadnji steni in podobno? Za vse želje in težave obstajajo rešitve. Preverite jih pri naših prodajalcih.

4. Izbira vrat

Po zaključenem izboru notranjosti, je potrebno izbrati še vrata. Prijetno opravilo, saj verjetno že komaj čakate, kako bo vaša nova omara izgledala. Verjamemo, da čudovito! Zagotavljamo vam, da bo omara v živo videti še lepša. To nam znova in znova zatrjujejo naše stranke.

V ponudbi je vključeno osnovno aluminijasto okovje. Za drugo izbiro se obrnite na prodajalce.

Kliknite na vrata, ki jih želite urejati.

izbira vrat vgradnih omar

Odpre se vam okno »Izbira tipa vrat in barve«.

Izbirate med različnimi možnostmi tipa vrat, med klasičnimi barvami, barvami v lesnem dekorju in vedno bolj priljubljenim steklom, ki daje poseben, moderen izgled.

Pri tipu vrat gre za izbiro delitev v vratih. Ob izboru enega izmed tipov delitev bodo vrata razdeljena s kvalitetno aluminijasto delitveno letvijo. V Akromatu so na razpolago najbolj pogosto izbrane delitve, možnosti izbire pa so seveda poljubne. Zaupajte nam vaše želje in pripravili bomo delitev po vaše.

deljena vrata omare

Sledi izbira barv. Prisegate na lesne vzorce, barvne iverale, dodatke v steklu ali so vam najljubše kombinacije med njimi? Vsaka izbira je prava, samo da je po vaših željah. Vzemite si čas in poiščite pravo.

Barvo izbirate s klikom na izbrano polje. Na desni označite ustrezno kategorijo – barve iveral, lesni dekor ali stekla.

V primeru, da so vrata razdeljena na več delov, se vam avtomatsko pojavijo možnosti za posamezne dele. To pomeni, da se bo po izbrani barvi v prvem delu vrat, izbor avtomatsko nadaljeval n drugem delu in tako naprej. Enako velja tudi pri izbiri lesnih dekorjev in stekel.

izbira barve

Ko izberete tip in barvo vrat, izbor nadaljujete na ostalih vratih ali pa vse skupaj spremenite. Tako dolgo, da vam bo všeč.

drsna vrata

Primer končnega izrisa vrat:

drsna vrata vgradne omare

Cena vgradne omare

Izbrali ste si omaro po vašem izboru, zdaj vas zanima še cena. Dostop do cene je omogočen za registrirane uporabnike. V kolikor ste se že registrirali, se samo prijavite. Shranite geslo, morda ga boste še potrebovali. Izrisane omare se bodo hranile v vašem profilu, cena se bo izračunala vsakič znova. Velja namreč po trenutnem ceniku na dan izračuna in vključuje osnovno aluminijasto okovje.

predračun za vgradno omaro

Cena je informativna, za dokončno ponudbo se obrnite na naše prodajalce. Poskrbeli smo, da so prodajna mesta v vaši bližini, zato izberite vam najbližjega.

Delite dalje

Ste z Akromatom zadovoljni? Veseli bomo vaše povratne informacije. Upamo, da vam je olajšal predstavo glede izgleda in cene vgradne omare. Vašo omaro lahko pokažete tudi prijateljem. Preprosto, s klikom na Facebook ali Tweet.

Tehnična pomoč

Se pojavljajo težave ali nejasnosti? Obrnite se na našo tehnično službo, 041/ 844 601, robi@akron.si. Skupaj bomo rešili zadevo. Kontakt vam je na razpolago tudi v okviru Akromata, in sicer desno zgoraj, ob gumbu za prijavo.

Natančne informacije pri naših svetovalcih

Kljub temu, da smo v Akromat vključili najpomembnejše elemente za izris in izračun cen, žal ne moremo zajeti vseh vaših situacij. Vabimo vas, da se obrnete na našo izkušeno prodajno ekipo, kjer vam bodo svetovalci z veseljem nudili dodatne informacije. Predvsem pa vam svetovali za najbolj optimalno izbiro. O tem, da so vgradne omare nujen kos pohištva v sodobnem domu, ni več dvoma. Vprašanje pa je, kako bomo prostor čim bolj racionalno izkoristili in si s tem poenostavili življenje. Izkoristite znanje naših prodajalcev in si olajšajte nakup!

izriši omaro v akromatu

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!