Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pokukajte v otroško sobo navdušene stranke

S podjetjem Akron smo v zadnjih dveh letih tesno sodelovali v prenovi prostorov naše hiše. Pričelo se je s projektom dodajanja manjših stropnih elementov v naš hodnik, kjer smo želeli maksimalno izkoristili naš prostor za shranjevanje.

Celotna prenova dveh otroških sob

Ker smo bili  zadovoljni s produktom in vgradnjo, smo se lotili bistveno obsežnejšega projekta, celotne prenove dveh otroških sob.

tloris otroške sobe

Pogled na otroško sobo od zgoraj

Potrebnih je bilo kar nekaj obiskov, da smo dorekli postavitve dveh pogradov, omar, delovnih miz ter drugih malenkosti v sobah. Njihov terenski svetovalec je bil z nami izredno potrpežljiv, ter naredil več sprememb na podlagi naših razvijajočih želj. Prav tako pa je bila njihova dizajnerska ekipa vztrajna, da smo po približno desetih različnih barvnih kombinacijah, končno našli tisto, s katero smo bili maksimalno zadovoljni. Predvsem pa nam odlično ustreza razporeditev pohištva, ki zagotavlja optimalno izkoriščenost prostora.

pograd v otroški sobi

Pograd nudi več kot samo ležišče

Vrhunski mojstri montaže

Vgradnja obeh sob je potekala dva polna delovna dneva, kjer so bili njihovi monterji pravi mojstri, saj v hiši stari več kot 50 let ni skoraj nobenih ravnih sten. Večina robov in zaključkov so na licu mesta popravljali, da se je na koncu res vse 100 % ujemalo s prostorom.

pograd s stopnicami

Stopnice kot predali omogočajo dostop do zgornjega ležišča

Temu se res reče pohištvo po meri! Ugodili so vsem našim željam in zahtevam ter s celotno storitvijo celo presegli naša pričakovanja.

Podjetju Akron zaupamo opremljanje celotne hiše

Ko smo ugotovili, kako kvalitetne produkte in celotno izvedbo zagotavlja Akron, smo s prenovo hiše še nadaljevali.  Z ženo sva si v spalnici privoščila novo vgradno omaro z drsnimi vrati ter velike knjižne police. Za vrata vgradne omare sva uporabila kar ogledalo z dekorjem, kar je bistveno povečalo občutek velikosti najine spalnice. Za lažjo predstavo o vgradni omari, sva uporabila njihov edinstven program Akromat, ki vključuje tako različne elemente notranjosti, kot poljuben izbor izgleda vrat. Program vsekakor priporočam vsem, ki želijo v domačem okolju v miru razmisliti, kakšno omaro bi imeli, hkrati pa pridobiti ceno takšne omare.

Nato smo prenovili celotno pohištvo v kopalnici, saj je bilo predhodno staro že več kot 30 let. Za piko na i, pa si je žena zaželela še dodatek v kuhinji, kjer ji vedno zmanjkuje prostora za večje posode in razne aparate. Po meri so nama naredili  čudovite police pod predhodnim zajtrkovalnim barom.

Zdaj je samo še vprašanje časa, kdaj se bo pojavila nova potreba po kakšnem pohištvu, kjer nam bo Akron prvi naslov, na katerega se bomo obrnili.

Hvala vam za vso prijaznost, ustrežljivost, potrpežljivost in vztrajnost z nami, ker vemo, da smo bili na trenutke zelo zahtevna stranka. 

Aleš Lajlar, ponosen lastnik Akronovega pohištva 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!