Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pohištvo za opremo garsonjere

Kako doseči, da bodo tudi manjši prostori, kot so garsonjere, delovali urejeni in zračni?

Z inovativnimi rešitvami poudarite edinstvenost vašega doma in s sodobno zasnovo izpostavite večnamenskost. Z optimalno postavitvijo pohištva vam bo prostor nudil vse kar potrebujete. Tako lahko tudi majhno stanovanje postane vaš velik dom.

Predstavljamo vam domiselne ideje za garsonjero, ki smo jo zasnovali v modernem slogu. Na videz enostavne rešitve, pa vendar natančno premišljene. Vsak kos pohištva je v prostor umeščen z razlogom. Za povečano uporabnost in učinkovito organiziranost. Kmalu bo postala dom mlade kreatorke. Kakšno bi pa vi potrebovali?

tv regal za garsonjero

Osrednji prostor garsonjere naj bo skrbno načrtovan

V osrednjem prostoru je umeščena dnevna soba, ki je hkrati spalnica. Tv regal nekoliko odstopa od klasičnih tovrstnih regalov, ponuja pa dovolj prostora za shranjevanje raznovrstnih predmetov, katere želimo imeti takoj pri roki. Združuje barvne kombinacije bele in sivo modre, ki sta, v družbi barve naravnega hrasta, rdeča nit za dekoracije. Dopolnjuje se s policami za čudovite okraske, ki so nam še posebej pri srcu. Prepričani smo, da bo tudi muca našla prijeten kotiček zase.

pisarna v garsonjeri

Tudi v garsonjeri se najde prostor za pisarniški kotiček

Ob vgradni omari z drsnimi vrati, ki skriva optimalno izbiro notranjosti, je domač pisarniški kotiček s knjižnim regalom. Poskrbljeno je tako za prepotrebno administracijo, kot za ustvarjalne aktivnosti. Bodite unikatni in tudi vi izberite domačo pisarno po vaši meri.

dvosed za garsonjero

Dvosed kraljuje čez dan, za njim se skriva omara

Največja pridobitev v izkoristku prostora je skrita postelja v omari z dvosedom Tomi, ki se čez dan pospravi v omaro, čez noč in po potrebi pa postane ležišče. Dvosed nudi popolno udobje, ki ga v dnevnem prostoru potrebujete čez dan. Priročno klubsko mizico na koleščkih lahko enostavno umaknete kamorkoli.

postelja v omari

Odprta postelja po potrebi

Stena za posteljo je popolno izkoriščena z vgradno omaro. Od tal do stropa in od stene do stene. S poljubno globino, ki jo prostor dopušča. Delno odprta izžareva razgibanost, optimalno izkoriščena nudi dovolj prostora za vse, kar potrebujete. V garsonjeri seveda ne sme manjkati mizica, v našem primeru za dva, po potrebi pa lahko tudi več.

kuhinja za garsonjero

Pogled v kuhinjo

Še pogled na kuhinjo, kjer je izkoriščen sleherni kotiček. Estetsko se dopolnjuje z linijami in barvnim izborom ostalega pohištva.

Z najnovejšimi dizajni in z upoštevanjem trendov, predvsem pa vaših želja, si zagotovite kakovostno bivanje. Preverite ideje pri Akronovih svetovalcih in odkrijte prednosti Akronovega pohištva. Naj vaš dom sleherni dan izžareva vedrino.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!