Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ideje za otroško sobo

Opremljanje otroške sobe je velik izziv in užitek. Otroške sobe naj izžarevajo navdušenje in radovednost, ki imata pomembno vlogo pri otroškem raziskovanju sveta. Pohištvo naj bo prilagojeno otroški razposajenosti, seveda pa naj nudi vse, kar otroci in šolarji potrebujejo. Pomembna je pravilna, individualno prilagojena postavitev pohištva v sobi, saj lahko z upoštevanjem želj in navad otrokom omogočimo prijetne in zasebne kotičke.

otroska soba s pogradom

S pohištvom po meri je prostor optimalno izkoriščen

Tudi navidezno majhen prostor bo z domiselnimi rešitvami postal prostoren in optimalno izkoriščen, predvsem pa nadvse prijeten. Velikost in razporeditev opreme naj bo usklajena z velikostjo sobe. Najboljši učinek dosežemo s pohištvom izdelanim po meri. V otroški sobi naj vedno ostane še nekaj prostora, katerega bodo otroci porabili za preživljanje prostega časa.

Klasična postelja ali pograd

otroska soba

Tudi v otroški sobi je lahko vse na svojem mestu.

Odločitev za klasično posteljo ali pograd je odvisna od velikosti sobe, otroških želja in posebnih pričakovanj. V manjših prostorih so najboljša rešitev pogradi, saj ponujajo izvirne rešitve, ki jih otroci obožujejo. Pod pogradom lahko svoje mesto najdejo razne police ali predali, ki nudijo zatočišče igračkam in drugim predmetom ter lepo zloženim knjigam. Otroci imajo možnost, da se  hitreje navajajo na red in sprotno pospravljanje. Seveda je pod pogradom dovolj prostora lahko tudi za omaro, primerno za raznovrstno shranjevanje.

Le kaj se skriva v omari?

otroska soba z vgradno omaro

Vgradna omara se prilagaja vašim potrebam

Deklice si bodo zagotovo zaželele razkošne vgradne omare z drsnimi vrati, ki bo služila za še kako potrebno shranjevanje oblačil, hkrati pa omara lahko predstavlja tablo za sporočila, opomnike, planiranje ipd. V njej je dovolj prostora tako za vsakdanja oblačila, kot za priložnostne dodatke. Pa tudi za skrivalnice. Za lažjo in bolj pregledno organiziranost so v pomoč številni predali, delitev predala, različne poličke in košare ter palice za obešanje obešalnikov. Tudi fantje imajo nešteto stvari, ki potrebujejo svoje mesto v omari. Omaro lahko krasijo čudoviti potiski, skrbno izbrani po vaših željah.

Oglejte si galerijo otroških sob in se za najboljšo izbiro posvetujete z Akronovimi strokovnjaki.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!