Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Novo! Otroške in mladinske sobe Akronček

otrosko pohištvo akronček

Ob 30 letnici delovanja največje novosti uvajamo na področju opremljanja otroških in mladinskih sob. Z novo blagovno znamko Akronček predstavljamo najboljše pohištvo za najmlajše in odraščajočo mladino. Pohištvo Akronček je na ogled v razširjenem salonu v Ljubljani, na Celovški 172. Verjamemo, da boste med zanimivimi razstavnimi eksponati našli ideje za pohištvo, ki bo pisano na kožo vaših otrok. Vabljeni!

regal in vgradna omara v otroški sobi

Svet otroštva je razigran in nežen, brezskrben in ustvarjalen. Naj bo obdan s čudovitim okoljem, ki bo vedno prispevalo k dobri volji, igrivosti in spodbujanju domišljije.

Več na www.akroncek.si

Pri Akronu razumemo potrebe vaših otrok, prilagajamo se njihovim ter vašim željam in prostorski razpoložljivosti. Akrončkove otroške oaze so polne udobja, veselih barv in igrivih detajlov. Poudarek je na praktični uporabi, zanimivih barvnih kombinacijah in idejnih rešitvah, kjer pohištvo raste z otrokom. Ter seveda prilagojenost prostoru, kar je prednost po meri izdelanega pohištva. Z namenom ustvariti sanjsko otroško sobo z odličnim vzdušjem za igro, zabavo in delo.

postelja v otroški sobi

Katere novosti prinaša Akronček?

Otroška soba je prostor, kjer se otroci učijo, počivajo in odkrivajo stvari iz okolice. Ustvarite jim udobno in veselo sobo, kjer se bodo počutili sproščeno in varno. Vabljeni v salon, kjer bomo z veseljem prisluhnili vašim potrebam!

Več na www.akroncek.si

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!