Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pohištvo pripeljemo in montiramo

montaža pohištva

Akron že 30 let poskrbi za vašo maksimalno prijetno izkušnjo pri nakupu pohištva. Vse od izrisa do dostave na dom in montaže. In to točno na dogovorjeni dan. Da nas boste lažje opazili tudi na cesti, smo poskrbeli za prepoznavno poslikavo enega izmed naših dostavnih vozil.

Opremili smo ga z nalepkami pohištva otroških sob, spalnice in notranjosti vgradne omare. To seveda ne pomeni, da se naša ponudba tukaj konča. Za vas lahko izdelamo vse, tudi dnevne sobe, otroške sobe, mansarde, predsobe, opremimo kabinete in razne niše. Skratka pohištvo, ki ga potrebujete in vas bo vsak dan znova navduševalo. Z izjemno prilagodljivostjo vašemu prostoru, vrhunsko kakovostjo in dolgo življenjsko dobo.

pohištvo po meri Akron

V vgradno omaro ali garderobno sobo Akron boste pospravili skoraj vse. Še zlasti, če bo skrbno načrtovana in bo optimalno umeščena v prstor. S pravimi rešitvami lahko vaš dom popolnoma spremenite in ga racionalizirate. Najpogostejša postavitev vgradne omare je ob steno ali v kot, odlično pa se obnese tudi kot pregrada dveh prostorov ali pa zapolnitev raznih niš in kotov v mansardi.

kakovostno pohištvo

Spalnica je vaš sveti prostor, kjer nabirate moči za nove izzive in v njej preživljate prijetne in sproščene trenutke. K dobremu počutju prispeva pravo pohištvo. Takšno, ki zadosti funkcionalnim potrebam  in vas hkrati pocartlja s privlačnim izgledom.

pohištvo po meri vašega prostora  

Še zlasti pa poskrbimo, da so sobe vaših malčkov in mladostnikov nepozabne. Da podpirajo otroško kreativnost in spodbujajo zdrav razvoj. Zato mislimo na vse, od ustrezne osvetlitve, izbire pravih materialov in barv, razporeditve pohištva, predvsem pa varnosti. K vsemu pa dodamo ščepec popestritve, kot so npr. predali v stopničkah pograda, poličke na 1001 način, table za sporočila ali pa poslikave na vgradno omaro. Le kdo ne bi takšne otroške sobe ohranil v prijetnem spominu.

Tukaj smo za vas. Da s pohištvom po meri v vaš dom vnesemo več kakovosti in več udobja. Pokličite nas in naše vozilo se bo pripeljalo tudi do vas

V vgradno omaro ali garderobno sobo Akron boste pospravili skoraj vse. Še zlasti, če bo skrbno načrtovana in bo optimalno umeščena v prostor. S pravimi rešitvami lahko vaš dom popolnoma spremenite in ga racionalizirate. Najpogostejša postavitev vgradne omare je ob steno ali v kot, odlično pa se obnese tudi kot pregrada dveh prostorov ali pa zapolnitev raznih niš in kotov v mansardi.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!