Pohištvo po meri

Tudi vi iščete posamezne pohištvene kose, ki so tako posebni, da jih ne najdete med klasično izbiro? Rešitev za vas je pohištvo po meri. Pri Akronu rešimo še tako zahtevno nalogo.

Pri Akronu se že več kot dve desetletji trudimo, da poiščemo rešitve za še tako zahtevne pohištvene situacije, ter najdemo najboljše izvedbe za vaše želje in potrebe. Naš glavni proizvod so prav gotovo vgradne omare po meri, izdelujemo po tudi drugo pohištvo po vaših željah. Imamo široko ponudbo izdelkov; vse od spalnic do otroških in mladinskih sob, dnevnih sob, predsob in podobno. Z veliko izbiro barvne palete, visoko kakovostnih vodil ter okovij zadovoljimo še tako zahtevne kupce.

Nedavno smo za stranko iz Maribora izdelali kar nekaj kosov pohištva po meri. Tako smo se lotili izdelave mini kuhinje, ki je namenjena predvsem pripravi zajtrkov. Temen oreh se krasno dopolnjuje z belimi elementi. Pika na i je velikanski izkoristek prostora, ki se kljub majhnosti same kuhinje (celotna dolžina je zgolj 2,60 m) pokaže ob uporabi. V dnevno - jedilnem prostoru smo izdelali razgiban stenski regal, ki se odlično ujema z obstoječim pohištvom. V pisarni smo izdelali veliko knjižno polico, ki zajema celotno steno ter omogoča dovolj prostora za shranjevanje vseh knjig in pisarniških potrebščin.

V spalnici smo dopolnili obstoječo omaro in izkoristili kolenčni zid, dodali smo vgradno omaro, ki sega vse do zidu. Za  posteljo se pod stenskim naklonom skriva boks za shranjevanje posteljnine. V sami sobi pa smo izdelali še odlagalni pult s skrito omarico, ki ima prav posebno funkcijo. Pod njim je namreč obešalni drog za obešanje vseh kosov obleke, ki ne sodijo v omaro, a tudi za pranje še niso pripravljene.

V kolikor ne veste, kako bi se lotili prenove ali opremljanja stanovanja, se obrnite na nas. Naša storitev zajema tudi svetovanje, dostavo in montažo, kar je vključeno v ceno. Na vse izdelke nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost. Pohištvo za stranko iz Maribora si lahko ogledate v spodnji galeriji.Sorodni članki

Pospravljena kuhinja

Ste tudi vi nezadovoljni z redom v vaši kuhinji? Včasih zaman iščete pokrovke in je drobna posoda kljub trudu ...

Soba za novorojenčka

Opremljanje sobe za novega družinskega člana, je eden izmed najlepših projektov opremljanja doma. Da bo delo lažje ...

Izdelava sveč

Prihaja čas, ko bomo za malce romantike večkrat prižgali kakšno svečko ali dve. Zakaj ne bi prižigali svečk, ki ste jih ...

Barve v otroški sobi (1.del)

Izbira barv za otroško sobo je pravcati izziv. Potrebno je izbrati primeren odtenek, ki bo pogodu vašemu malčku. Da bo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: