Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pohištvo po meri

Pri Akronu se že več kot dve desetletji trudimo, da poiščemo rešitve za še tako zahtevne pohištvene situacije, ter najdemo najboljše izvedbe za vaše želje in potrebe. Naš glavni proizvod so prav gotovo vgradne omare po meri, izdelujemo po tudi drugo pohištvo po vaših željah. Imamo široko ponudbo izdelkov; vse od spalnic do otroških in mladinskih sob, dnevnih sob, predsob in podobno. Z veliko izbiro barvne palete, visoko kakovostnih vodil ter okovij zadovoljimo še tako zahtevne kupce.

Nedavno smo za stranko iz Maribora izdelali kar nekaj kosov pohištva po meri. Tako smo se lotili izdelave mini kuhinje, ki je namenjena predvsem pripravi zajtrkov. Temen oreh se krasno dopolnjuje z belimi elementi. Pika na i je velikanski izkoristek prostora, ki se kljub majhnosti same kuhinje (celotna dolžina je zgolj 2,60 m) pokaže ob uporabi. V dnevno - jedilnem prostoru smo izdelali razgiban stenski regal, ki se odlično ujema z obstoječim pohištvom. V pisarni smo izdelali veliko knjižno polico, ki zajema celotno steno ter omogoča dovolj prostora za shranjevanje vseh knjig in pisarniških potrebščin.

V spalnici smo dopolnili obstoječo omaro in izkoristili kolenčni zid, dodali smo vgradno omaro, ki sega vse do zidu. Za  posteljo se pod stenskim naklonom skriva boks za shranjevanje posteljnine. V sami sobi pa smo izdelali še odlagalni pult s skrito omarico, ki ima prav posebno funkcijo. Pod njim je namreč obešalni drog za obešanje vseh kosov obleke, ki ne sodijo v omaro, a tudi za pranje še niso pripravljene.

V kolikor ne veste, kako bi se lotili prenove ali opremljanja stanovanja, se obrnite na nas. Naša storitev zajema tudi svetovanje, dostavo in montažo, kar je vključeno v ceno. Na vse izdelke nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost. Pohištvo za stranko iz Maribora si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!