Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izbira postelje

Izbira primerne postelje je prav gotovo ena izmed pomembnejših odločitev pri opremljanju doma. Navsezadnje na njej preživimo skoraj polovico našega življenja. Pri nakupu postelje se pogosto zalomi že pri sami izbiri. Trgovine ponujajo klasične dimenzije ležišč, ki pa v sodobnih stanovanjih pogosto niso dimenzijsko ustrezne. Rešitev pri tovrstnih problemih so tako imenovane postelje po meri.

Pri Akronu vam v širokem izboru pohištva poleg vgradnih omar ponujamo tudi postelje po meri. Te lahko prilagodite po višini, dolžini in trdoti ter zberete ustrezen material za oblazinjene. Naši strokovnjaki se vam bodo posvetili povsem individualno in v izbrani dizajn združili vaše želje in potrebe.

Osnovni prodajni program obsega: enojne, zakonske, dvižne postelje in dvižne postelje v omari.  Vsi modeli imajo možnost spreminjanja  in s tem popolne prilagoditve prostoru. Tako na primer predlagamo, da se pod posteljo vgradijo predali, ali pa vam oblikujemo posteljo na nogicah, ki deluje zelo lahka in zračna. Nekaj modelov naših postelj vam predstavljamo v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!