Izbira postelje

Se tudi vam dogaja, da ne najdete prave postelje? Nekatere so premajhne ali prevelike, spet druge vam niso oblikovno všeč? Rešitev je postelja po meri.

Izbira primerne postelje je prav gotovo ena izmed pomembnejših odločitev pri opremljanju doma. Navsezadnje na njej preživimo skoraj polovico našega življenja. Pri nakupu postelje se pogosto zalomi že pri sami izbiri. Trgovine ponujajo klasične dimenzije ležišč, ki pa v sodobnih stanovanjih pogosto niso dimenzijsko ustrezne. Rešitev pri tovrstnih problemih so tako imenovane postelje po meri.

Pri Akronu vam v širokem izboru pohištva poleg vgradnih omar ponujamo tudi postelje po meri. Te lahko prilagodite po višini, dolžini in trdoti ter zberete ustrezen material za oblazinjene. Naši strokovnjaki se vam bodo posvetili povsem individualno in v izbrani dizajn združili vaše želje in potrebe.

Osnovni prodajni program obsega: enojne, zakonske, dvižne postelje in dvižne postelje v omari.  Vsi modeli imajo možnost spreminjanja  in s tem popolne prilagoditve prostoru. Tako na primer predlagamo, da se pod posteljo vgradijo predali, ali pa vam oblikujemo posteljo na nogicah, ki deluje zelo lahka in zračna. Nekaj modelov naših postelj vam predstavljamo v spodnji galeriji. 

  
akcija odeja

Sorodni članki

Italijanski minimalizem

Najtežje je doseči preprostost. Morda zveni nenavadno, a je prav preprosto oblikovanje tisto, ki oblikovalcem dela ...

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...

Izdelava sveč

Prihaja čas, ko bomo za malce romantike večkrat prižgali kakšno svečko ali dve. Zakaj ne bi prižigali svečk, ki ste jih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: