Oprema pisarne

Kitajci verjamejo, da pravilna izbira in umestitev predmetov vplivata na usodo ljudi. Podobno bi lahko rekli za ureditev prostora. V lepo in predvsem primerno opremljenih prostorih se počutimo dobro. Premišljena notranja ureditev pa ni le domena domačega, temveč tudi delovnega okolja.

Ustrezna pisarniška ureditev ima prav gotovo velik vpliv na učinkovitost dela in počutje ljudi v samem delovnem okolju. Najpomembnejši dejavnik pri sami ureditvi prijetnega pisarniškega okolja je pisarniško pohištvo. Včasih je za tradicionalno pisarno veljalo, da je odločno, celo trdno zasnovana glede na delovne procese, timsko sestavo in hierarhijo. Moderna pisarna pa je usmerjena v prihodnost, v spreminjanje potreb trgov in ljudi.

Danes so pisarne svetlejše, prostornejše in predvsem bolj odprte. Gre za uporabniku prijazno okolje, ki spodbuja kreativnost, spontanost in komunikacijo med vsemi zaposlenimi. Danes vam kot navdih predstavljamo ureditev Googlove pisarne v Londonu. Gre za delo studia Penson. Zamislili so si odprto in prostorno pisarno, ki na prvi pogled sploh ne spominja na običajno delovno okolje. 

 akcija odeja

Sorodni članki

Prenova stanovanja

Vas zmrazi, ko pomislite na selitev? Mene tudi. Kar naenkrat si v kaosu, nič več ti ni jasno, najraje bi vse skupaj ...

Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ...

Severnjaški stil

Samo Skandinavci lahko minimalizmu vlijejo dušo in poskrbijo, da se v prostor naravnost zaljubimo. Zakaj si ne bi ...

Sodobne kopalnice

Kopalnice so že dolgo veliko več kot prostor, namenjen zgolj osebni higieni. Moderni trendi so kopalnice postavili ob ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: