Oprema pisarne

Kitajci verjamejo, da pravilna izbira in umestitev predmetov vplivata na usodo ljudi. Podobno bi lahko rekli za ureditev prostora. V lepo in predvsem primerno opremljenih prostorih se počutimo dobro. Premišljena notranja ureditev pa ni le domena domačega, temveč tudi delovnega okolja.

Ustrezna pisarniška ureditev ima prav gotovo velik vpliv na učinkovitost dela in počutje ljudi v samem delovnem okolju. Najpomembnejši dejavnik pri sami ureditvi prijetnega pisarniškega okolja je pisarniško pohištvo. Včasih je za tradicionalno pisarno veljalo, da je odločno, celo trdno zasnovana glede na delovne procese, timsko sestavo in hierarhijo. Moderna pisarna pa je usmerjena v prihodnost, v spreminjanje potreb trgov in ljudi.

Danes so pisarne svetlejše, prostornejše in predvsem bolj odprte. Gre za uporabniku prijazno okolje, ki spodbuja kreativnost, spontanost in komunikacijo med vsemi zaposlenimi. Danes vam kot navdih predstavljamo ureditev Googlove pisarne v Londonu. Gre za delo studia Penson. Zamislili so si odprto in prostorno pisarno, ki na prvi pogled sploh ne spominja na običajno delovno okolje. 

 Sorodni članki

Popestritev sten

Bela zima. Belo pohištvo. Bele stene. Vas ob zadnjem stavku kar strese? Iščete simpatično zamisel za popestritev ...

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Dom v Švicarskih Alpah

Poznate pregovor, da je trava bolj zelena pri sosedih? Mi smo nekaj navdihujoče stanovanjske opreme za vas poiskali med ...

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: