Pohištvo po meri - komode

Iščete prikupno omarico, ki bo popestrila predsobo ali dnevno sobo? Rešitev je komoda, ki jo lahko prilagodite vašim željam in potrebam.

Beseda komoda je francoskega izvora. Z njo označujemo nižje omarice, ki praviloma niso višje od slabega metra in pol. Nekoč je veljalo, da mora imeti »prava« komoda masivne in kratke noge. Današnji trendi rušijo nepisana pravila in vračajo komode v vsem sijaju.

Za razliko od običajnih omar, delujejo komode lahkotnejše in s svojo postavitvijo manj posegajo v sam prostor. Postavimo jih lahko skoraj povsod. Odlično se podajo v dnevno sobo, spalnico, predsobo, jedilnico, otroško sobo, na hodnik in celo v nekoliko večjo kopalnico.

Danes vam predstavljamo nekaj naših dizajnov komod. Gre za modele, ki so v celoti narejeni po meri in potrebah strank. V Akronu poleg vgradnih omar izdelujemo tudi drugo pohištvo, narejeno po vaših željah. V široki paleti vam nudimo tudi spalnice, predsobe, otroške sobe, poslovne prostore, garderobne sobe in še mnogo več.  

 

Sorodni članki

Modularne stenske police

Za današnji navdih smo »pokukali« k oblikovalskemu timu ARIS Architects. Prepričani smo, da bodo njihove modularne ...

Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, ...

Knjižne police ... malo drugače

Ko police niso samo odlagalno mesto, ampak pletejo zgodbo stanovanja. Za vas smo izbrskali kreativne oblikovalske ...

Izdelava pohištva po meri

Včeraj sem bila na obisku pri prijateljici. Ona je pravi umetnik ustvarjanja in opremljanja. In skoraj vse naredi sama. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: