Pograd Akronček Tonček

Pograd Akronček Tonček predstavlja novost s tremi posteljami v enem in z možnostjo različnih dodatkov, kot so poličke, predali, omarice, stopnice ipd.

postavitev pograda

Zakaj se odločiti za izbiro pograda?

  • Ker boste optimalno izkoristili prostor.
  • Ker boste zaradi posebnega mehanizma zgornjo posteljo povsem enostavno postiljali.
  • Spodnja postelja bo v več funkcijski vlogi, ponoči bo služila kot postelja, podnevi  kot kavč oz. prostor za branje, igranje in počivanje.
  • Ker nudi možnost različnih dodatkov, kot so poličke, predali, omarice ipd. Tako bodo knjige in igrače varno pospravljene.
  • Ker lahko izbirate med spodnjo, skrito posteljo ali predalom.
  • Ker lahko izbirate med različnimi barvami in potiski.
  • Ker bo otrokom v neizmerno veselje.

Komu je pograd namenjen?

Pograd je primeren za vsako otroško sobico, še zlasti pa za manjše sobe in kabinete. Odlično popestri vsak ambient, v kombinaciji z ostalim, po meri izdelanim pohištvom, pa nudi izjemne prostorske rešitve.

Kako je nastala ideja za pograd?

Za kabinet smo potrebovali funkcionalno rešitev treh postelj. Razvili smo pograd, ki služi kot postelja za prijetno deklico, hkrati ima pripravljeno ležišče za bratca ali sestrico in občasno bo na obisk prišla tudi babica. Do težko pričakovanega prihoda bratca ali sestrice služi zgornja postelja kot njeno ležišče, spodnja postelja pa je prevzela funkcijo sedežne garniture.

Od kod ime Akronček Tonček?

V Akronu smo se odločili, da otroško pohištvo poimenujemo ljubkovalno in simpatično.  Tako se bodo rojevali novi Akrončki in Akrončice. Pri prvem smo se odločili za Akronček Tonček. Seveda ste vabljeni, da predlagate ime za naslednjo sobico ali posamezen kos otroškega pohištva. Za vsak nasvet, ki ga bomo kasneje tudi uporabili, vam bomo podarili stolček Akronček.

 


Sorodni članki

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...

Sodobno stanovanje

Kaj si predstavljate pod izrazom sodobno opremljeno stanovanje? Izpopolnjen okus? Izredno funkcionalnost? Moderen ...

Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, ...

Tv regali

Tv regali nikakor niso dolgočasni predalniki, na katerih ždi televizor. Za vas smo zbrali nekaj primerov ureditve ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: