Pograd Akronček Tonček

Pograd Akronček Tonček predstavlja novost s tremi posteljami v enem in z možnostjo različnih dodatkov, kot so poličke, predali, omarice, stopnice ipd.

postavitev pograda

Zakaj se odločiti za izbiro pograda?

  • Ker boste optimalno izkoristili prostor.
  • Ker boste zaradi posebnega mehanizma zgornjo posteljo povsem enostavno postiljali.
  • Spodnja postelja bo v več funkcijski vlogi, ponoči bo služila kot postelja, podnevi  kot kavč oz. prostor za branje, igranje in počivanje.
  • Ker nudi možnost različnih dodatkov, kot so poličke, predali, omarice ipd. Tako bodo knjige in igrače varno pospravljene.
  • Ker lahko izbirate med spodnjo, skrito posteljo ali predalom.
  • Ker lahko izbirate med različnimi barvami in potiski.
  • Ker bo otrokom v neizmerno veselje.

Komu je pograd namenjen?

Pograd je primeren za vsako otroško sobico, še zlasti pa za manjše sobe in kabinete. Odlično popestri vsak ambient, v kombinaciji z ostalim, po meri izdelanim pohištvom, pa nudi izjemne prostorske rešitve.

Kako je nastala ideja za pograd?

Za kabinet smo potrebovali funkcionalno rešitev treh postelj. Razvili smo pograd, ki služi kot postelja za prijetno deklico, hkrati ima pripravljeno ležišče za bratca ali sestrico in občasno bo na obisk prišla tudi babica. Do težko pričakovanega prihoda bratca ali sestrice služi zgornja postelja kot njeno ležišče, spodnja postelja pa je prevzela funkcijo sedežne garniture.

Od kod ime Akronček Tonček?

V Akronu smo se odločili, da otroško pohištvo poimenujemo ljubkovalno in simpatično.  Tako se bodo rojevali novi Akrončki in Akrončice. Pri prvem smo se odločili za Akronček Tonček. Seveda ste vabljeni, da predlagate ime za naslednjo sobico ali posamezen kos otroškega pohištva. Za vsak nasvet, ki ga bomo kasneje tudi uporabili, vam bomo podarili stolček Akronček.

 


Sorodni članki

Urejen vrt

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu. Za vse navdušene vrtičkarje smo zbrali pet krasnih idej, ki bodo polepšale ...

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...

Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? ...

Nasveti za ureditev spalnice

Po decembrski noriji se nam bo vsem najbolj prilegel prav spanec. Da se najbolje spi v lepo urejeni spalnici, ni prav ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave