Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Poenostavite vsakdan

Za vas smo zbrali kopico enostavnih in predvsem dostopnih trikov, ki vam bodo pomagali organizirati dom in prenatrpan urnik. Ideje, kako shranjevati narezano sadje, pospraviti električne kabel, popraviti leseno pohištvo in podobno, bodo prav gotovo prišle še kako prav.

Ali ste vedeli, da lahko praske na lesenem masivnem pohištvu odpravite kar sami? Za to ne potrebujete dragih čistilnih sredstev in pripomočkov. Zgolj sredico oreha. Povsem prav ste prebrali. Oreh podrgnite po mestu praske. Maščoba iz oreha bo nežno zapolnila vrzel in obenem nahranila suh les.

Najbolj preproste zamisli so običajno najbolj učinkovite. Dolgotrajnemu in sila neprijetnemu čiščenju koša za smeti se lahko izognete tako, da na dno posode za smeti položite časopisni papir. Ta bo absorbiral morebitne tekočine in poskrbel, da se smeti ne bodo dotikale dna posode. Ob izpraznitvi koša ga enostavno odvržete v smeti.

Navadna skledica lahko hitro postane lep pripomoček za prostoročno telefoniranje. Da bo tudi vaš pogovor gladko tekel, položite mobilnik v manjšo skledico. Konkavna oblika posode bo poudarila zvok in omogočila jasnejši ton. Kopico uporabnih idej pa boste našli tudi v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!