Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Lego kocke

Lego kocke so danski izdelek, ki razveseljuje mlado in staro že vse od leta 1958. Enostavna ideja: »sestaviti in postaviti nekaj novega« ponuja nešteto kombinacij, ki jih obogatijo še razne figurice in drugi dodatki. Za vas smo danes zbrali kopico idej, kako lahko lego kocke uporabite tudi malce drugače.

Držalo za kable

Neurejeni USB priključki in kabli ob računalniku so lahko zelo moteči. Uredite svoj delovni prostor in mu dodajte ščepec otroške razigranosti. Za urejanje kablov lahko uporabite kar lego figurice. Večjo lego površino pritrdite na mizo. Nanjo enostavno postavite lego figurico in v njeno roko položite kabel.

Obešalnik

Lego kocke so krasne tudi kot obešanka za ključe. Na staro lego kocko pritrdite kovinski obroček za ključ. Nato na steno hodnika namestite večjo, ravno lego površino. Ključe nato »zlagajte« na površino. Z lego obešalnikom za ključe bodo ti vedno pospravljeni.

Uporabni predmeti

Z odvečnimi lego kockami lahko celo izdelate uporabne predmete. Dolgočasno stekleno vazo lahko hitro spremenite v atraktiven dodatek. Vse, kar morate narediti, je, da jo »obzidate« z lego kockami. Z njimi lahko tudi polepšate obrabljeno mizo. Prelepite jo z lego kockami - miza bo tako dobila novo površino, vaši najmlajši pa krasno igralno podlago.

Za konec pa še majhen nasvet, kako hitro očistiti stare lego kocke. Vzemite večjo prevleko za vzglavnik. Napolnite jo z lego kockami, zvežite in kocke položite v pralni stroj. Priporočamo vam, da zraven položite še eno brisačo, ki bo ublažila žvenketanje kock. Tudi posušite jih lahko na enak način v sušilcu za perilo. Ideje, kako izdelati prstan, luč, zanimivo milo in ostalo, pa najdete v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!