Lego kocke

Le kdo ne pozna lego kock? Plastičnih kock, ki ponujajo ure in ure kreativne zabave? Danes vam bomo pokazali, kako lahko »legice« spremenite v uporabne izdelke.

Lego kocke so danski izdelek, ki razveseljuje mlado in staro že vse od leta 1958. Enostavna ideja: »sestaviti in postaviti nekaj novega« ponuja nešteto kombinacij, ki jih obogatijo še razne figurice in drugi dodatki. Za vas smo danes zbrali kopico idej, kako lahko lego kocke uporabite tudi malce drugače.

Držalo za kable

Neurejeni USB priključki in kabli ob računalniku so lahko zelo moteči. Uredite svoj delovni prostor in mu dodajte ščepec otroške razigranosti. Za urejanje kablov lahko uporabite kar lego figurice. Večjo lego površino pritrdite na mizo. Nanjo enostavno postavite lego figurico in v njeno roko položite kabel.

Obešalnik

Lego kocke so krasne tudi kot obešanka za ključe. Na staro lego kocko pritrdite kovinski obroček za ključ. Nato na steno hodnika namestite večjo, ravno lego površino. Ključe nato »zlagajte« na površino. Z lego obešalnikom za ključe bodo ti vedno pospravljeni.

Uporabni predmeti

Z odvečnimi lego kockami lahko celo izdelate uporabne predmete. Dolgočasno stekleno vazo lahko hitro spremenite v atraktiven dodatek. Vse, kar morate narediti, je, da jo »obzidate« z lego kockami. Z njimi lahko tudi polepšate obrabljeno mizo. Prelepite jo z lego kockami - miza bo tako dobila novo površino, vaši najmlajši pa krasno igralno podlago.

Za konec pa še majhen nasvet, kako hitro očistiti stare lego kocke. Vzemite večjo prevleko za vzglavnik. Napolnite jo z lego kockami, zvežite in kocke položite v pralni stroj. Priporočamo vam, da zraven položite še eno brisačo, ki bo ublažila žvenketanje kock. Tudi posušite jih lahko na enak način v sušilcu za perilo. Ideje, kako izdelati prstan, luč, zanimivo milo in ostalo, pa najdete v spodnji galeriji.Sorodni članki

Dekorativni listi

Se tudi vi navdušujte nad lepoto listja? Ohranite jo za večno. Kot stenski okras, ki bo požel navdušenje vaših ...

Opremljanje sobe za najstnika

Najstniki so običajno zahtevni naročniki. Sami točno vedo, kaj jim je všeč in kaj jim ne. Zaplete se, ko se želje in ...

Eko dizajn

Enkratnemu italijanskemu oblikovanju in njegovemu posluhu za notranji dekor ne gre oporekati. Danes vam predstavljamo ...

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: