Lego kocke

Le kdo ne pozna lego kock? Plastičnih kock, ki ponujajo ure in ure kreativne zabave? Danes vam bomo pokazali, kako lahko »legice« spremenite v uporabne izdelke.

Lego kocke so danski izdelek, ki razveseljuje mlado in staro že vse od leta 1958. Enostavna ideja: »sestaviti in postaviti nekaj novega« ponuja nešteto kombinacij, ki jih obogatijo še razne figurice in drugi dodatki. Za vas smo danes zbrali kopico idej, kako lahko lego kocke uporabite tudi malce drugače.

Držalo za kable

Neurejeni USB priključki in kabli ob računalniku so lahko zelo moteči. Uredite svoj delovni prostor in mu dodajte ščepec otroške razigranosti. Za urejanje kablov lahko uporabite kar lego figurice. Večjo lego površino pritrdite na mizo. Nanjo enostavno postavite lego figurico in v njeno roko položite kabel.

Obešalnik

Lego kocke so krasne tudi kot obešanka za ključe. Na staro lego kocko pritrdite kovinski obroček za ključ. Nato na steno hodnika namestite večjo, ravno lego površino. Ključe nato »zlagajte« na površino. Z lego obešalnikom za ključe bodo ti vedno pospravljeni.

Uporabni predmeti

Z odvečnimi lego kockami lahko celo izdelate uporabne predmete. Dolgočasno stekleno vazo lahko hitro spremenite v atraktiven dodatek. Vse, kar morate narediti, je, da jo »obzidate« z lego kockami. Z njimi lahko tudi polepšate obrabljeno mizo. Prelepite jo z lego kockami - miza bo tako dobila novo površino, vaši najmlajši pa krasno igralno podlago.

Za konec pa še majhen nasvet, kako hitro očistiti stare lego kocke. Vzemite večjo prevleko za vzglavnik. Napolnite jo z lego kockami, zvežite in kocke položite v pralni stroj. Priporočamo vam, da zraven položite še eno brisačo, ki bo ublažila žvenketanje kock. Tudi posušite jih lahko na enak način v sušilcu za perilo. Ideje, kako izdelati prstan, luč, zanimivo milo in ostalo, pa najdete v spodnji galeriji.Sorodni članki

Kdaj izbrati vgradno omaro?

Vgradna omara naj bo prva izbira v vseh prostorih, kjer želite maksimalno izkoristiti prostor. Funkcionalnost vgradnih ...

Moderna vrstna hiša

Na kaj pomislite ob besedah vrstna hiša? Hiša, ki vam jo predstavljamo danes, je vse prej kot enolična in ...

Stojalo za posladke

Malce hladnejši dnevi nas vabijo na toplo. In kaj pogreje bolj kot domač čaj s sveže pečenimi piškoti? Da pa bodo tudi ...

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: