Skodelice kot darilo

Če vas v zadnjih dneh na božič ni spomnil obisk nakupovalnih centrov, naj vam povemo mi - najbolj čaroben mesec bo tukaj, kot bi trenil. Z njim pa izbira daril. Letos podarite nekaj unikatnega. Za vas smo pripravili enostavno idejo poslikave skodelic.

Izbira daril še nikoli ni bila tako težka. V poplavi stvari se hitro zgodi, da imajo obdarovanci skorajda vse. Prav je, da dobivajo unikatna in ročno izdelana darila vedno večjo čustveno vrednost. Danes vam bomo pokazali, kako lahko hitro izdelate unikatni skodelico za čisto prave »kofetarje«.

Kaj boste potrebovali:

  • Porcelanasto skodelico;
  • Lak za nohte;
  • Leseno palčko;
  • Skledico za enkratno uporabo in vročo vodo.

 

Kako se lotiti dela?

V skledico natočite vročo vodo. Nato previdno nakapljajte nekaj kapljic laka za nohte. Z leseno palčko nežno premešajte in nato v vodo potopite porcelanasto skodelico. Površina skodelice mora biti suha. Lak se bo oprijel. V kolikor želite dvobarvne ali večbarvne skodelice, postopek ponovite še z drugimi barvami laka.

Skodelice se morajo po barvanju dobro posušiti. Svetujemo, da jih sušite čez noč. Za večjo obstojnost jih lahko prebarvate s prozornim premazom za keramiko. Pri pranju svetujemo, da jih perete samo ročno, brez grobih gobic za pomivanje posode. 


akcija odeja

Sorodni članki

Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski ...

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...

Buče malo drugače

Jesen se je pričela in k njej sodi tudi jesenska dekoracija. Ker nam narava materiala za »naredi sam« ideje ponuja v ...

Majhna stanovanja

Mala kvadratura doma, ne pomeni nujno tudi majhnih možnosti. Danes vam predstavljamo majhna stanovanja, ki so postala ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: