Pet razlogov za izbiro vgradne omare

Kolebate med vgradno in klasično omaro? Vas zanimajo prednosti vgradnih omar? Danes smo za vas zbrali pet razlogov, ki vam bodo olajšali izbiro.

Vgradne omare so velik plus za vsak notranji prostor. S svojo zasnovo razbremenijo notranji prostor, obenem pa v sebi nosijo dovolj velik prostor za vse, kar želite, da ostane očem skrito. Odlikuje jih dovršena zunanjost in izredna praktičnost.

Zakaj izbrati vgradno omaro?

1.)    Ena izmed pomembnejših lastnosti vgradne omare je, da je izdelana povsem po meri. Kar pomeni, da lahko z njo zapolnimo skorajda vse proste kotičke od stene do stene ali od tal do tal. Notranjo razporeditev omare pa prilagodimo našim željam in potrebam.

2.)    Velika prednost vgradnih omar je tudi njihova vgradna možnost. Vgradne omare tako lahko vgradimo med tri stene, med dve sosednji steni (omara se zaključi  stranico), v kombinaciji s plitkejšim regalom, kot pregrado prostora s prehodom, kot kotno vgradno omaro ali kot garderobno sobo.

3.)    Tudi klasične ovire kot so neravne stene, cevi, radiatorji, električna omarica, stikala in vtičnice, pri vgradnih omarah niso težava.  Takšna mesta se pri vgradnih omarah primerno zaprejo ali se predvidijo primerne zareze.

4.)    Vgradne omare so prav gotovo prva izbira v stanovanjih s kolenčnimi zidovi/mansardami. Z njihovo vsestranskostjo lahko do zadnjega centimetra izkoristimo bivalni prostor. Omare pa namestimo tudi pod poševni strop mansarde.

5.)    Vgradne omare so po svoji notranji razporeditvi bistveno bolj praktične kot klasične omare. Ker so v celoti izdelane po meri, lahko notranjo razporeditev določite sami. In sami omari dodate več dodatkov - na primer izvlečne obešalnike za hlače, izvlečne palice za obešanje, nosilce kravat ... Ali pa si zaželite več polic in obešal. Omaro v celoti prilagodimo vašim željam in potrebam.

  

drsna-in-krilna-vrata
 


Sorodni članki

Pohištvo za otroško sobo

Opremite otroško sobo s »šik« kosi pohištva, ki bodo vaše malčke navduševali tudi, ko zrastejo. Za vas smo izbrali ...

Prikupen svečnik

Se tudi vi navdušujete nad pisanimi svečniki? Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako iz starega kozarca za ...

Prenova garsonjere

Prenova stanovanje je velik zalogaj. Obnova majhnega stanovanja pa je še toliko večji kos "potice". Potrebno je najti ...

»Ponarejeno« vintage ogledalo

Vintage oziroma "stari" stil se v velikem slogu vrača v naše domove. Posebej simpatični so dodatki, ki imajo osebno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: