Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pet razlogov za izbiro vgradne omare

Vgradne omare so velik plus za vsak notranji prostor. S svojo zasnovo razbremenijo notranji prostor, obenem pa v sebi nosijo dovolj velik prostor za vse, kar želite, da ostane očem skrito. Odlikuje jih dovršena zunanjost in izredna praktičnost.

Zakaj izbrati vgradno omaro?

1.)    Ena izmed pomembnejših lastnosti vgradne omare je, da je izdelana povsem po meri. Kar pomeni, da lahko z njo zapolnimo skorajda vse proste kotičke od stene do stene ali od tal do tal. Notranjo razporeditev omare pa prilagodimo našim željam in potrebam.

2.)    Velika prednost vgradnih omar je tudi njihova vgradna možnost. Vgradne omare tako lahko vgradimo med tri stene, med dve sosednji steni (omara se zaključi  stranico), v kombinaciji s plitkejšim regalom, kot pregrado prostora s prehodom, kot kotno vgradno omaro ali kot garderobno sobo.

3.)    Tudi klasične ovire kot so neravne stene, cevi, radiatorji, električna omarica, stikala in vtičnice, pri vgradnih omarah niso težava.  Takšna mesta se pri vgradnih omarah primerno zaprejo ali se predvidijo primerne zareze.

4.)    Vgradne omare so prav gotovo prva izbira v stanovanjih s kolenčnimi zidovi/mansardami. Z njihovo vsestranskostjo lahko do zadnjega centimetra izkoristimo bivalni prostor. Omare pa namestimo tudi pod poševni strop mansarde.

5.)    Vgradne omare so po svoji notranji razporeditvi bistveno bolj praktične kot klasične omare. Ker so v celoti izdelane po meri, lahko notranjo razporeditev določite sami. In sami omari dodate več dodatkov - na primer izvlečne obešalnike za hlače, izvlečne palice za obešanje, nosilce kravat ... Ali pa si zaželite več polic in obešal. Omaro v celoti prilagodimo vašim željam in potrebam.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!