Drsna vrata v stanovanju

Tudi vi razmišljate o preureditvi stanovanja? Bi radi ločili prostor, pa vendarle ne zaprli? Odgovor so drsna vrata.

Drsna vrata so rešitev za vse prostore, ki potrebujejo zasebnost, a jih ne želite popolnoma ločiti. Pogosto so v rabi, kadar prostore dograjujemo s stenami, ali kot rešitev za manjše ambiente. Uporabimo jih lahko za vgradne omare, garderobne sobe, predelne stene, prehodna vrata, poševne stene, mansardne omare, kuhinje, kopalnice, otroške sobe. 

Kako izbrati prava drsna vrata?

Pri Akronu izdelujemo drsna vrata po meri. To v grobem pomeni, da drsna vrata prilagodimo prostoru in vašim željam. Na ta način vedno najdemo najboljšo prostorsko rešitev za vsak dom.  Pri izdelovanju  vrat smo posebej pozorni na  kakovost gibljivih delov, kar pomeni, da so vrata tiha in gladko drsijo, so odporna na prah in obrabe.

Uporabljeni aluminijasti profili so visoke kakovosti. Zelo pomemben dejavnik pa je tudi sama površinska obdelava. Ob vsem tem ne pozabljamo niti na varnost, saj se vrata nikakor ne smejo snemati z vodil. Vsa naša vodila drsnih vrat imajo petletno garancijo, servis izdelka pa je zagotovljen za dobo najmanj deset let. Nekaj naših izdelkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 
Sorodni članki

Sodobni delovni kotički

Kakšna je vaša delovna miza? Urejena? Ali na njej vlada kreativni kaos? Strokovnjaki so si enotni, da na delovno ...

Preurejene pisalne mize

Bi tudi vaša pisalna miza potrebovala »stilsko« preobrazbo? Manjka vašemu pisarniškemu kotičku urejena delovna ...

Ustvarjalni december

Vonj sveže pečenih piškotov, smrekovih vejic in cimeta. Pa dišeče kuhano vino in tople rokavice. Mesto, ki se mu mudi ...

Dekorativni listi

Se tudi vi navdušujte nad lepoto listja? Ohranite jo za večno. Kot stenski okras, ki bo požel navdušenje vaših ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: