Drsna vrata v stanovanju

Tudi vi razmišljate o preureditvi stanovanja? Bi radi ločili prostor, pa vendarle ne zaprli? Odgovor so drsna vrata.

Drsna vrata so rešitev za vse prostore, ki potrebujejo zasebnost, a jih ne želite popolnoma ločiti. Pogosto so v rabi, kadar prostore dograjujemo s stenami, ali kot rešitev za manjše ambiente. Uporabimo jih lahko za vgradne omare, garderobne sobe, predelne stene, prehodna vrata, poševne stene, mansardne omare, kuhinje, kopalnice, otroške sobe. 

Kako izbrati prava drsna vrata?

Pri Akronu izdelujemo drsna vrata po meri. To v grobem pomeni, da drsna vrata prilagodimo prostoru in vašim željam. Na ta način vedno najdemo najboljšo prostorsko rešitev za vsak dom.  Pri izdelovanju  vrat smo posebej pozorni na  kakovost gibljivih delov, kar pomeni, da so vrata tiha in gladko drsijo, so odporna na prah in obrabe.

Uporabljeni aluminijasti profili so visoke kakovosti. Zelo pomemben dejavnik pa je tudi sama površinska obdelava. Ob vsem tem ne pozabljamo niti na varnost, saj se vrata nikakor ne smejo snemati z vodil. Vsa naša vodila drsnih vrat imajo petletno garancijo, servis izdelka pa je zagotovljen za dobo najmanj deset let. Nekaj naših izdelkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 
akcija odeja

Sorodni članki

Zanimivi triki za organizacijo kopalnice

Zimski meseci so idealni za reorganizacijo doma. Zakaj ne bi začeli z majhnimi stvarmi in v red spravili vseh predalov ...

Sladoledne palčke

Za vas smo pripravili sladko »naredi sam« idejo. Sladko, ker boste za zbrane ideje potrebovali kar nekaj sladolednih ...

Jesenska preobleka doma

Želite tudi vi košček jesenske lepote prenesti v dom? Danes vam ponujamo nekaj nasvetov, kako poceni in ljubko jesensko ...

Velikonočna ustvarjalnica

Velika noč je tik pred vrati. Za vas smo zbrali cel kup idej, kako ta družinski praznik narediti prav ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: