Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Drsna vrata v stanovanju

Drsna vrata so rešitev za vse prostore, ki potrebujejo zasebnost, a jih ne želite popolnoma ločiti. Pogosto so v rabi, kadar prostore dograjujemo s stenami, ali kot rešitev za manjše ambiente. Uporabimo jih lahko za vgradne omare, garderobne sobe, predelne stene, prehodna vrata, poševne stene, mansardne omare, kuhinje, kopalnice, otroške sobe. 

Kako izbrati prava drsna vrata?

Pri Akronu izdelujemo drsna vrata po meri. To v grobem pomeni, da drsna vrata prilagodimo prostoru in vašim željam. Na ta način vedno najdemo najboljšo prostorsko rešitev za vsak dom.  Pri izdelovanju  vrat smo posebej pozorni na  kakovost gibljivih delov, kar pomeni, da so vrata tiha in gladko drsijo, so odporna na prah in obrabe.

Uporabljeni aluminijasti profili so visoke kakovosti. Zelo pomemben dejavnik pa je tudi sama površinska obdelava. Ob vsem tem ne pozabljamo niti na varnost, saj se vrata nikakor ne smejo snemati z vodil. Vsa naša vodila drsnih vrat imajo eoletno garancijo, servis izdelka pa je zagotovljen za dobo najmanj deset let. Nekaj naših izdelkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!