Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Osvetlitev omar

Prav gotovo smo se vsi že srečali s podobnim problemom. Odpravimo se v sobo. Saj veste, polnih rok. V eni roki gora zlikanega perila, v drugi pa še kup srajc, ki jih je potrebno obesiti. Komajda lovimo ravnotežje, ko že malce nejevoljni ugotovimo, da  naša omara ni sama po sebi osvetljena, in bi bilo potrebno vključiti luč.

Osvetlitev omar in predalov je ideja zadnjih let, ki je danes že precej dobro uveljavljena. Njeni veliki prednosti nista zgolj praktičnost in preglednost, temveč omogoča osvetlitev hkrati celovit izkoristek prostora ter s tem vseh tistih kotičkov, ki običajno ostanejo zgolj »zaprašeni«.

Dodatna svetilna telesa (notranja ali zunanja) lahko nameščamo nad posteljne okvirje, v stene ob sami postelji, nad in v same vgradne omare, nad delovne pulte,  v posamezne predale, nad obešalnike, slike, vitrine ... Možnosti so prilagodljive vašimi željam in potrebam.

Pomembno je, da smo pri izbiri dodatnih svetlobnih teles dosledni, in da izbiramo tehnično primerna svetila za izbrano pohištvo. Pri tem pa upoštevamo njihov svetlobni efekt, energijsko porabo in nenazadnje estetsko funkcijo izbranega svetila. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj naših rešitev osvetlitev omar ter posteljnih okvirjev. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!