Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pametna uporaba kotnih prostorov v spalnici

Vsaka soba ima vsaj 4 kote, ki jih lahko domiselno izkoristite. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki jih lahko zlahka uporabite tudi v vašem prostoru.

Postelja

V spalnici posteljo običajno najdemo na sredi prostora, levo in desno ob njej pa majhne nočne omarice. Klasična postavitev, ki pa zares deluje zgolj v velikih prostorih. V majhnih sobah pa lahko posteljo postavite kar v kot in tako poskrbite za dovolj prostora ob njej.Tako se boste izognili praznim kotom, ki nimajo dovolj prostora za kak drug element, obenem pa boste dobili ogromno prostora za gibanje ob postelji.

Kamin v spalnici

V kolikor vam prostor dopušča, lahko v spalnico umestite kamin. Verjamemo, da ne rabimo preveč izgubljati besed o njegovi čarobnosti. Videz kamina prilagodite obstoječemu pohištvu. Kamnit kamin se bo krasno podal modernejšim linijam, medtem ko bodo bolj klasične linije zažarele ob zidanih izvedbah.

Prostor za oddih

V kot lahko postavite tudi udoben počivalnik ali dva. Dodajte še majhno mizico in hitro boste dobili prikupen bralni kotiček. V prazen prostor pa lahko postavite tudi veliko lončnico, ki bo s svojim zelenjem poživila prostor.

Kotne police

Kotne police so zmeraj dobra rešitev za prazne prostore. Njihova namembnost je izredno široka. Obenem pa dopuščajo kasnejše dograjevanje po potrebi. Nekaj primerov učinkovite izrabe kotnega prostora smo vam pripravili v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!