Pametna uporaba kotnih prostorov v spalnici

Kotni prostori so običajno pravi »lovilci« za neuporabno šaro. Spremenite jih v uporabne kotičke, ki bodo vaši spalnici dali nov videz.

Vsaka soba ima vsaj 4 kote, ki jih lahko domiselno izkoristite. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki jih lahko zlahka uporabite tudi v vašem prostoru.

Postelja

V spalnici posteljo običajno najdemo na sredi prostora, levo in desno ob njej pa majhne nočne omarice. Klasična postavitev, ki pa zares deluje zgolj v velikih prostorih. V majhnih sobah pa lahko posteljo postavite kar v kot in tako poskrbite za dovolj prostora ob njej.Tako se boste izognili praznim kotom, ki nimajo dovolj prostora za kak drug element, obenem pa boste dobili ogromno prostora za gibanje ob postelji.

Kamin v spalnici

V kolikor vam prostor dopušča, lahko v spalnico umestite kamin. Verjamemo, da ne rabimo preveč izgubljati besed o njegovi čarobnosti. Videz kamina prilagodite obstoječemu pohištvu. Kamnit kamin se bo krasno podal modernejšim linijam, medtem ko bodo bolj klasične linije zažarele ob zidanih izvedbah.

Prostor za oddih

V kot lahko postavite tudi udoben počivalnik ali dva. Dodajte še majhno mizico in hitro boste dobili prikupen bralni kotiček. V prazen prostor pa lahko postavite tudi veliko lončnico, ki bo s svojim zelenjem poživila prostor.

Kotne police

Kotne police so zmeraj dobra rešitev za prazne prostore. Njihova namembnost je izredno široka. Obenem pa dopuščajo kasnejše dograjevanje po potrebi. Nekaj primerov učinkovite izrabe kotnega prostora smo vam pripravili v spodnji galeriji.akcija vgradne omare

Sorodni članki

Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega ...

Tv regali

Tv regali nikakor niso dolgočasni predalniki, na katerih ždi televizor. Za vas smo zbrali nekaj primerov ureditve ...

Izbira barv v stanovanju

Uganete kje dobim največ idej za barvne kombinacije? Pri obešanju pisanega perila. Morda tudi zato pri tem opravilu ...

Črke na steni

Lep motiv za popestritev pustih belih sten so unikatne črke. Z malce truda jih lahko izdelate povsem sami. Za vas smo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave