Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kotne police

Police v kuhinji

Kuhinja je prav gotovo prostor, kjer prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Police v kuhinji so čudovit pristop k urejenemu videzu prostora, ne da bi ga dodatno zaprli z omaricami ali predali. Kotne police lahko nadomestijo večjo visečo omaro. Priporočamo, da izberete police v enakem materialu/barvi, kot je kuhinja. Police so lahko tudi del samostoječega ali zgornjega predala v kuhinji.

Urejena pisarna

Tudi v pisarni pride prav vsak kotiček za shranjevanje. Dodaten prostor za odlaganje lahko pridobite z uporabo kotnih polic. Te lahko namestite v kot nad delovno mizo. Na ta način bodo vsi pomembni dokumenti in mape vedno pri roki.

Drugačna kopalnica

Kopalnica je prostor za drzno opremljanje. Namesto klasičnih omaric, v kotno zidno nišo namestite police. V kolikor posegate po lesu, poskrbite, da je primerno zaščiten proti vlagi. Poigrajte se z barvami polic in tako ustvarite razgibano kopalnico.

Dnevni in spalni prostori

Prav gotovo ni dnevne sobe, ki ne bi premogla vsaj ene police. Namesto ločenih, krajših, enojnih polic, v dnevno sobo namestite daljše, kotne police, ki se vijejo čez celotno dnevno sobo. Za bolj razgiban učinek, uporabite več polic, v neenakomernem razmaku. Kotne police z zaobljenimi robovi so posebej primerne za spalnice. Primere kotnih polic si lahko ogledate v spodnji galeriji.  

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!