Kotne police

Police so mnogo več kot priročne površine za odlaganje knjig. Danes bomo pobližje pogledali kotne police. Za vas smo poiskali primere polic za prav vsak prostor.

Police v kuhinji

Kuhinja je prav gotovo prostor, kjer prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Police v kuhinji so čudovit pristop k urejenemu videzu prostora, ne da bi ga dodatno zaprli z omaricami ali predali. Kotne police lahko nadomestijo večjo visečo omaro. Priporočamo, da izberete police v enakem materialu/barvi, kot je kuhinja. Police so lahko tudi del samostoječega ali zgornjega predala v kuhinji.

Urejena pisarna

Tudi v pisarni pride prav vsak kotiček za shranjevanje. Dodaten prostor za odlaganje lahko pridobite z uporabo kotnih polic. Te lahko namestite v kot nad delovno mizo. Na ta način bodo vsi pomembni dokumenti in mape vedno pri roki.

Drugačna kopalnica

Kopalnica je prostor za drzno opremljanje. Namesto klasičnih omaric, v kotno zidno nišo namestite police. V kolikor posegate po lesu, poskrbite, da je primerno zaščiten proti vlagi. Poigrajte se z barvami polic in tako ustvarite razgibano kopalnico.

Dnevni in spalni prostori

Prav gotovo ni dnevne sobe, ki ne bi premogla vsaj ene police. Namesto ločenih, krajših, enojnih polic, v dnevno sobo namestite daljše, kotne police, ki se vijejo čez celotno dnevno sobo. Za bolj razgiban učinek, uporabite več polic, v neenakomernem razmaku. Kotne police z zaobljenimi robovi so posebej primerne za spalnice. Primere kotnih polic si lahko ogledate v spodnji galeriji.  


 


Sorodni članki

Reciklaža otroške posteljice

Se tudi vam na podstrešju skriva odslužena otroška posteljica, ki jo je vaš malček že zdavnaj prerasel? Danes vam ...

Stanovanje za samskega moškega

Stanovanje je ogledalo posameznika. Danes smo za navdih pogledali k oblikovalcem, ki so se lotili opremljanja ...

Nenavadne ideje

Ste tudi vi kot otrok sanjali o hiški na drevesu? Mogoče o tako velikem akvariju, da bi se skorajda dalo spati v njem? ...

Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: