Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Severnjaški stil

Skandinavski vpliv se je trdno zasidral v skoraj vse elemente oblikovanja. Pa naj bo to vizualna umetnost, različna tipografija, arhitektura in seveda pohištveno oblikovanje. Pozabiti pa ne smemo niti na domač dekor, ki je pika na i vsakemu domu.

Danes smo za vas zbrali nekaj zanimivih, skandinavsko opremljenih ambientov. Nekatere izmed njih bi lahko označili, kot tipično severnjaške- bela v kombinaciji s svetlim lesom, spet drugi spominjajo na Ikejine kataloge, kjer vsak prostor kar vabi k posedanju. Spregledati pa ne gre niti pisanih dodatkov, ki so jih oblikovalci z prefinjeno noto vnesli v večno belino. 

Če se v tem trenutku sprašujete kaj je pravzaprav tako posebnega pri skandinavskem stilu, naj le tega povzamemo z eno besedo: "raznolikost". Belina in nevtralno pohištvo omogoča uporabniku, da v prostor vnese osebno noto, najljubše barve, dodatke in vse tiste male kose, ki dom naredijo res DOM. Kako je oblikovalcem ( Render Taxi, Duan, Koj Design, in drugim) uspelo ujeti noto severnega stila si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!