Severnjaški stil

Samo Skandinavci lahko minimalizmu vlijejo dušo in poskrbijo, da se v prostor naravnost zaljubimo. Zakaj si ne bi nekaj njihovih skrivnosti urejanja "sposodili" tudi vi!

 Skandinavski vpliv se je trdno zasidral v skoraj vse elemente oblikovanja. Pa naj bo to vizualna umetnost, različna tipografija, arhitektura in seveda pohištveno oblikovanje. Pozabiti pa ne smemo niti na domač dekor, ki je pika na i vsakemu domu.

Danes smo za vas zbrali nekaj zanimivih, skandinavsko opremljenih ambientov. Nekatere izmed njih bi lahko označili, kot tipično severnjaške- bela v kombinaciji s svetlim lesom, spet drugi spominjajo na Ikejine kataloge, kjer vsak prostor kar vabi k posedanju. Spregledati pa ne gre niti pisanih dodatkov, ki so jih oblikovalci z prefinjeno noto vnesli v večno belino. 

Če se v tem trenutku sprašujete kaj je pravzaprav tako posebnega pri skandinavskem stilu, naj le tega povzamemo z eno besedo: "raznolikost". Belina in nevtralno pohištvo omogoča uporabniku, da v prostor vnese osebno noto, najljubše barve, dodatke in vse tiste male kose, ki dom naredijo res DOM. Kako je oblikovalcem ( Render Taxi, Duan, Koj Design, in drugim) uspelo ujeti noto severnega stila si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Sorodni članki

Rumena barva v jedilnici

Nič ne prikliče sonca v dom kot kanček rumene barve. Danes vam bomo pokazali, kako lahko čudovito uporabite rumene ...

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...

Pametna uporaba kotnih prostorov v spalnici

Kotni prostori so običajno pravi »lovilci« za neuporabno šaro. Spremenite jih v uporabne kotičke, ki bodo vaši ...

Stanovanje zanjo in zanj

Poznate pregovor: "Ženske so z Venere, moški pa z Marsa?" Kako smo si res različni, se pokaže pri skupnih projektih. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: