Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Otroška ustvarjalnica - štampiljke

Malce hladnejši dnevi so nas pregnali v toplo zavetje naših domov. In da je poletja res konec, se najbolj zavedajo naši najmlajši, ki jim je doma pogosto pošteno dolgčas. Najboljši način za zaposlitev njihovih misli so prav gotovo ustvarjalne urice. Danes vam predstavljamo simpatično idejo za izdelavo doma narejenih štampiljk.

Kako se lotiti dela?

Za izdelavo štampiljk bomo potrebovali: nekaj večjih krompirjev, nož, modelčke za peko piškotov, voščilnice, barvo, bleščice in obilico dobre volje. Izdelava je zelo preprosta. Najprej prepolovimo naše krompirje, ki smo jih prehodno dobro oprali.

Modelčke za piškote potisnemo v sredo krompirjeve ploskve, dokler niso v celoti v našem krompirju. Z nožem odrežemo odvečno debelino krompirja. Na ta način bo na našem krompirju ostal samo lik iz modelčka za piškote.

Na paleto si pripravimo barve, v katere pomakamo naše štampiljke, in nato z njimi odtiskujemo naše like. V kolikor so nam všeč bleščice, lahko na mokro barvo posujemo nekaj bleščic. Pomembno je, da barvo na koncu dobro posušimo. Na ta način lahko potiskamo majice, stare škatle, ali pa izdelamo prikupne voščilnice. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!