Otroška ustvarjalnica - štampiljke

Da bo tudi jesen ustvarjalna, vam danes predstavljamo krasno otroško »naredi sam« idejo za izdelavo prikupnih voščilnic.

Malce hladnejši dnevi so nas pregnali v toplo zavetje naših domov. In da je poletja res konec, se najbolj zavedajo naši najmlajši, ki jim je doma pogosto pošteno dolgčas. Najboljši način za zaposlitev njihovih misli so prav gotovo ustvarjalne urice. Danes vam predstavljamo simpatično idejo za izdelavo doma narejenih štampiljk.

Kako se lotiti dela?

Za izdelavo štampiljk bomo potrebovali: nekaj večjih krompirjev, nož, modelčke za peko piškotov, voščilnice, barvo, bleščice in obilico dobre volje. Izdelava je zelo preprosta. Najprej prepolovimo naše krompirje, ki smo jih prehodno dobro oprali.

Modelčke za piškote potisnemo v sredo krompirjeve ploskve, dokler niso v celoti v našem krompirju. Z nožem odrežemo odvečno debelino krompirja. Na ta način bo na našem krompirju ostal samo lik iz modelčka za piškote.

Na paleto si pripravimo barve, v katere pomakamo naše štampiljke, in nato z njimi odtiskujemo naše like. V kolikor so nam všeč bleščice, lahko na mokro barvo posujemo nekaj bleščic. Pomembno je, da barvo na koncu dobro posušimo. Na ta način lahko potiskamo majice, stare škatle, ali pa izdelamo prikupne voščilnice. akcija odeja

Sorodni članki

Soba za novorojenčka

Opremljanje sobe za novega družinskega člana, je eden izmed najlepših projektov opremljanja doma. Da bo delo lažje ...

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...

Izdelava keramičnih ploščic

Iščete unikatno keramiko za vaš prostor? Nikar je ne kupujte. Izdelajte jo ...

Izdelava pohištva po meri

Včeraj sem bila na obisku pri prijateljici. Ona je pravi umetnik ustvarjanja in opremljanja. In skoraj vse naredi sama. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: