Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Oprema otroške sobe

Otroška soba je prav gotovo prostor, ki ga opremljamo z velikim veseljem in pričakovanjem. Otroške stvari so ljubke, pomanjšane verzije velikih reči, ki pa jim je dodana velika mera prisrčnosti. In prav to dejstvo nas pri opremljanju pogosto zavede. Namesto, da bi se osredotočili na praktično plat pohištva, kaj hitro podležemo izdelkom, ki niso povsem primerni malčku, ki iz dneva v dan raste.

Ko izbiramo pohištvo za otroško sobo se moramo osredotočiti predvsem na kakovost izvedbe, praktičnost in uporabnost. Večnamenskost je glavna prvina vseh otroških sob, saj noben drug prostor v hiši ali v stanovanju ne združuje spalnice, igralnice ter delovnega prostora, ki ga morate doseči s kakovostnim ležiščem in delovno mizo.

Barve otroške sobe prilagodite otrokovi starosti, saj se že dojenčki odzivajo na barve. Prav tako predšolski otroci drugače doživljajo barve otroške sobe kot šolarji in mladostniki. Same barve v otroški sobi na otroka delujejo zelo vzpodbudno, z njimi pa lahko dosežemo tudi boljšo organiziranost otroka, saj si laže zapomni, kam pospraviti oblačila in igrače, ter kje jih kasneje lahko hitro najde. Kadar razmišljamo o prostorski ureditvi smo predvsem pozorni na to, koliko otrok si bo sobo delilo. Gre tukaj za enega bivajočega ali dva?

V podjetju Akron se pri izbiri otroške sobe posvetimo vsaki stranki osebno. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj naših izdelkov. V kolikor se tudi vi odločate za nakup nove otroške sobe, ste vabljeni v naš salon, kjer vam bomo z veseljem svetovali

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!