Oprema otroške sobe

Otroška soba je malčkov prvi lasten prostor. Otroške sobe niso namenjene samo malčkom, temveč moramo pri njihovem opremljanju razmišljati tudi o tem, da bodo kasneje namenjene malo večjim otrokom.

Otroška soba je prav gotovo prostor, ki ga opremljamo z velikim veseljem in pričakovanjem. Otroške stvari so ljubke, pomanjšane verzije velikih reči, ki pa jim je dodana velika mera prisrčnosti. In prav to dejstvo nas pri opremljanju pogosto zavede. Namesto, da bi se osredotočili na praktično plat pohištva, kaj hitro podležemo izdelkom, ki niso povsem primerni malčku, ki iz dneva v dan raste.

Ko izbiramo pohištvo za otroško sobo se moramo osredotočiti predvsem na kakovost izvedbe, praktičnost in uporabnost. Večnamenskost je glavna prvina vseh otroških sob, saj noben drug prostor v hiši ali v stanovanju ne združuje spalnice, igralnice ter delovnega prostora, ki ga morate doseči s kakovostnim ležiščem in delovno mizo.

Barve otroške sobe prilagodite otrokovi starosti, saj se že dojenčki odzivajo na barve. Prav tako predšolski otroci drugače doživljajo barve otroške sobe kot šolarji in mladostniki. Same barve v otroški sobi na otroka delujejo zelo vzpodbudno, z njimi pa lahko dosežemo tudi boljšo organiziranost otroka, saj si laže zapomni, kam pospraviti oblačila in igrače, ter kje jih kasneje lahko hitro najde. Kadar razmišljamo o prostorski ureditvi smo predvsem pozorni na to, koliko otrok si bo sobo delilo. Gre tukaj za enega bivajočega ali dva?

V podjetju Akron se pri izbiri otroške sobe posvetimo vsaki stranki osebno. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj naših izdelkov. V kolikor se tudi vi odločate za nakup nove otroške sobe, ste vabljeni v naš salon, kjer vam bomo z veseljem svetovali
Sorodni članki

Zanimive stenske police

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Odlična rešitev za vse kotičke, kjer vam ...

Osvetlitev omar

Tudi vi hrepenite po osvetljeni omari, ob kateri ni potrebno vedno vključiti vseh ...

Mešanica skandinavskega in francosega šik pridiha

V modi obstaja fraza, da črna skrije vse grehe. Kako pa je pri ...

Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: