Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Postelja in pisalna miza sta postavljeni pod spuščeni strop. Pohištvo v mansardi je zaradi poševnega stropa potrebno še toliko bolj natančno izdelati in prilagoditi prostoru. V tej sobici je prostor pod poševnim delom izkoriščen za poličke, ki jih nikoli ni preveč. Povsod je polno predalov, tako pod pisalno mizo, kot pod posteljo. Ob postelji je priročni predalnik, ki največkrat služi kot nočna omarica. Občasno se malo potepa, kar mu omogočajo koleščki. Kdo ve, kdaj se bo zapeljal do steklenih balkonskih vrat in malo pokukal ven?

Otroci obožujejo kotne pisalne mize. Zato smo tudi tokrat izbrali kotno postavitev pisarniškega kotička. Na eni strani smo ji s postavitvijo pod okno zagotovili zadostno osvetlitev, na drugi strani pa pod pisalno mizo vključili predale in nad njo poličke. Tako bo dovolj prostora za odlaganje otroške pisarniške opreme. Pa tudi za ustvarjalne risbice ter knjige in zvezke.

omara v mansardi otroške sobe

Tudi v otroški sobici je vgradna omara z drsnimi vrati nepogrešljiva. Z optimalno razporeditvijo notranjosti za raznovrstno shranjevanje. Predvsem bodo svoje mesto tukaj našla oblačila, ki jih otroci enkrat bolj, drugič manj radi pospravljajo za seboj.

S pisanimi obešalniki in raznolikimi košarami, lahko shranjevanje postane del igre. Morda bo omara postala bivališče tudi za igračke, ki so ponoči rade varno spravljene. Tesno ob vgradni omari stoji knjižni regal z zaprtim delom in vitrino. Najljubše knjige, zasluženi pokali, plišaste igračke in pisane škatlice naj bodo vidni. Utopni aluminijasti ročaji za odpiranje se krasno ujemajo z aluminijastim okovjem na drsnih vratih.

ppostelja v mansard

Osnovna barva je bela, ki je kombinirana z roza in pastelno modro. Takšna kombinacija omogoča dekoracijo po sprotnem počutju. Trenutno so se tukaj naselili pisani metuljčki in vesela žirafica, morda pa se jim kmalu pridruži še kakšen pravljični junak.

Z optimalno razporeditvijo pohištva, pisanimi barvami in kakovostnimi materiali smo ustvarili čudovito otroško sobico, kateri so lastniki dodali pravljično noto z živahnimi nalepkami. V prijetnem otroškem zatočišču je dovolj razlogov za igranje, ustvarjanje, učenje in miren počitek.


Sorodni članki

Skandinavski stil opremljanja

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski stil opremljanja? Izlet v Ikeo? Neskončno belino? Urejenost do potankosti? ...

Eko dizajn

Enkratnemu italijanskemu oblikovanju in njegovemu posluhu za notranji dekor ne gre oporekati. Danes vam predstavljamo ...

Jedilnice Cattelan Italia

Italijani niso poznani zgolj po izvrstnem sladoledu, lepih ženskah in dobri hrani. Odlikuje jih tudi izbran okus in ...

Modularne stenske police

Za današnji navdih smo »pokukali« k oblikovalskemu timu ARIS Architects. Prepričani smo, da bodo njihove modularne ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: