Kuhinjske ustvarjalnice

Kuhinja je prostor, ki kar kliče po organiziranosti. Za vas smo pripravili pet krasnih »naredi sam« idej, ki vam bodo pomagale urediti vašo kuhinjo v ličen in ustvarjalen prostor.

Kozarci

Se tudi pri vas vinski kozarci skrivajo v visokih predalih, ki jih je težko doseči? Naredite temu konec in jih postavite na ogled. Pobrskajte po garaži za grabljami, ki jih že dolgo ne uporabljate. Očistite jih rje in jih na prebarvajte. Pritrjene na steno so krasno unikatno držalo za kozarce.

Red v predalih

Predali in omarice z začimbami so največkrat del kuhinje, ki kar kliče po urejeni roki. Krasen trik za ureditev predalov je t.i. barva za table. Z njo enostavno označimo kozarce. Tako lahko iz navadnih steklenih kozarcev za vlaganje, s pomočjo barvnih sprejev in barve za table, izdelate priročne in pregledne kozarce. Tako boste vedno vedeli v katerem se skriva vaša najljubša začimba.

Kuhinjske brisače

Pozabite na zastarela stojala za papirnate brisače. Dodajte kuhinji nekaj igrivosti s stojalom za brisače, izdelanim iz obešalnika. Izdelajte ga tako, da obešalniku na ravnem delu odrežete del spodnje palice. Na vsaki strani obešalnika pustite približno 5 cm palice, oziroma dovolj, da lahko vstavite brisačke.

Pokrovke

Shranjujete pokrove za lonce v velikih skledah in jih nikoli ne najdete? Pospravite jih tako, da bodo vedno pri roki in lično zložene. Super trik za pospravljanje pokrovk je obešalnik za krpe. Tega namestite na notranjo stran omaric. Vanj lahko enostavno zataknete pokrovke.

Romantika v kuhinji

Svečke dajo prostoru mehkobo in nežno romantiko. Zakaj ne bi tudi v kuhinji poskrbeli za romantično vzdušje. Namesto klasičnih stojal za sveče, lahko svečke obesite v metlicah za stepanje. Tako boste dobili izviren svečnik, ki bo navduševal s posebno senco. Omenjene ideje najdete v spodnji galeriji.

 

 


Sorodni članki

Buče malo drugače

Jesen se je pričela in k njej sodi tudi jesenska dekoracija. Ker nam narava materiala za »naredi sam« ideje ponuja v ...

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...

Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je ...

Pohištvo za otroško sobo

Opremite otroško sobo s »šik« kosi pohištva, ki bodo vaše malčke navduševali tudi, ko zrastejo. Za vas smo izbrali ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: