Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kuhinjske ustvarjalnice

Kozarci

Se tudi pri vas vinski kozarci skrivajo v visokih predalih, ki jih je težko doseči? Naredite temu konec in jih postavite na ogled. Pobrskajte po garaži za grabljami, ki jih že dolgo ne uporabljate. Očistite jih rje in jih na prebarvajte. Pritrjene na steno so krasno unikatno držalo za kozarce.

Red v predalih

Predali in omarice z začimbami so največkrat del kuhinje, ki kar kliče po urejeni roki. Krasen trik za ureditev predalov je t.i. barva za table. Z njo enostavno označimo kozarce. Tako lahko iz navadnih steklenih kozarcev za vlaganje, s pomočjo barvnih sprejev in barve za table, izdelate priročne in pregledne kozarce. Tako boste vedno vedeli v katerem se skriva vaša najljubša začimba.

Kuhinjske brisače

Pozabite na zastarela stojala za papirnate brisače. Dodajte kuhinji nekaj igrivosti s stojalom za brisače, izdelanim iz obešalnika. Izdelajte ga tako, da obešalniku na ravnem delu odrežete del spodnje palice. Na vsaki strani obešalnika pustite približno 5 cm palice, oziroma dovolj, da lahko vstavite brisačke.

Pokrovke

Shranjujete pokrove za lonce v velikih skledah in jih nikoli ne najdete? Pospravite jih tako, da bodo vedno pri roki in lično zložene. Super trik za pospravljanje pokrovk je obešalnik za krpe. Tega namestite na notranjo stran omaric. Vanj lahko enostavno zataknete pokrovke.

Romantika v kuhinji

Svečke dajo prostoru mehkobo in nežno romantiko. Zakaj ne bi tudi v kuhinji poskrbeli za romantično vzdušje. Namesto klasičnih stojal za sveče, lahko svečke obesite v metlicah za stepanje. Tako boste dobili izviren svečnik, ki bo navduševal s posebno senco. Omenjene ideje najdete v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!