Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izčiščen dekor

Minimalističen stil opremljanje je izčiščen koncept notranje opreme, ki teži k enotnim linijam, umirjenim kontrastom in izbranim, skorajda brezčasnim elementom pohištva. Za vas smo navdih poiskali pri uveljavljenem oblikovalskem podjetju Tamizo Architects, ki daje v svojih projektih minimalističnemu opremljanju novo globino.

Manj je več

Zgornje načelo je sodobno vodilo pri vseh slogih notranjega opremljanja. Eleganten videz prostora lahko dosežemo z uporabo zgolj dveh barv, ki jih med seboj kontrastno uporabljamo. Ena izmed njiju (pri minimalističnem stilu je to pogosto bela,) je vodilna, medtem ko z drugo poudarjamo detajle, ki jih želimo izpostaviti.

Kot iz škatlice

Minimalistično urejen dom je popolnoma premišljen. V njem ni prostora za »odvečno šaro« ki se neurejeno nabira na policah. Vsak dodatek in kos pohištva ima svoj namen. Da je vse lično in urejeno, poskrbijo prostorne vgradne omare. V teh je prostor za vse, kar ne želimo imeti vedno na očeh. Skrbno izbranim dodatkom so namenjene police. Tudi pri pohištvu velja načelo skromnosti. Minimalisti vlagajo v skrbno izbrane elemente, ki odražajo izbran okus in kakovostno izdelavo.

Recite ne sterilnosti

Minimalističnega stila se je neupravičeno oprijel vzdevek »sterilen«. Sodobno opremljen minimalističen dom je daleč od tega. Izčiščen prevelikih dekorativnih elementov daje prostoru priložnost, da zadiha. Poudarek je na odprtosti prostorov, kar pomeni odstranjevanje odvečnih in nepotrebnih sten. Velik pomen se daje svetlobi, ki nekako dodatno »dekorira« notranji prostor. Barve niso izstopajoče - kar pa ne pomeni, da jih ni. Prevladujoča barva je vsekakor bela, ki je v družbi drugih odtenkov, ki ne prevladujejo, vse prej kot sterilna. Da je mogoče ustvariti razgiban notranji prostor zgolj z uporabo dveh osnovnih barv, dokazuje spodnja galerija. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!