Postelje po meri Akron

Ljudje v postelji preživimo skoraj tretjino življenja, zato izbira primernega ležišča in vzmetnice nikakor ne sme biti prepuščena naključju ali zgolj estetski plati. Pri Akronu smo se posebej pozorno posvetili potrebam naših strank in razvili modele postelj, ki bodo v sladek sen uspavali še najbolj nespečne posameznike.

Povejte mi, kje spite, in povem vam, kako spite!

Verjetno se je že vsakdo med nami srečal s problemom nespečnosti. Kar naenkrat nam nič ne ustreza. Postelja je premajhna, vzglavnik pretrd. Še stara, dobra odeja, se ni zdi primerna. Resnosti težave se velikokrat zavemo šele, ko se nespečnost stopnjuje in v najslabšem primeru celo traja. Takrat je nujno razmisliti o zamenjavi postelje.

Kam po novo posteljo?

V podjetju Akron se vsaki stranki posvetimo individualno. Poleg vgradnih omar naš prodajni program vsebuje tudi postelje, ki so lahko poljubnih dimenzij in se prilagodijo vašim potrebam. Osnovni prodajni program obsega: enojne, zakonske, dvižne postelje in dvižne postelje v omari.  Vsi modeli imajo možnost preoblikovanja po željah in s tem popolne prilagoditve. Pod posteljo se tako lahko vgradijo predali, lahko pa je postelja na nogicah in s tem toliko bolj zračna. Sistem dvižne postelje pa ustvari precej velik podposteljni prostor za shranjevanje stvari.

Postelja Svit

Moderna, praktična in lahkotna postelja, primerna tako za trendovske kot klasične spalnice. Spodnji del okvirja je pomaknjen proti središču, zaradi česar se na prvi pogled zdi, da postelja lebdi nad tlemi. Zaradi tega vizualnega učinka je primerna tudi za manjše prostore. V posteljo Svit je možno vgraditi predale, s katerimi dobro izkoristimo tudi prostor pod vzmetnico.

Postelja AKRONair

Postelja AKRONair je zasnovana tako, da omogoča maksimalen izkoristek prostornine podposteljnih predalov, hkrati pa omogoča največjo zračnost ležišča, saj ležišče praktično lebdi na gibljivih diskih. Ker ob ležišču ni stranic, omogoča, da zrak pod ležiščem kroži - s tem skrbi za vrhunsko zračnost postelje. Gibljivi diski omogočajo prilagajanje postelje oziroma ležišča glede na telesno težo oziroma razporeditev teže pri ležanju.

Postelja Marko

Trendovsko oblikovana postelja, ki ima okvir z dodatnim robom. Primerna je predvsem za prostore, v katerih prevladujejo čiste in moderne linije. Izvedba postelje Marko je možna v dimenzijah 160x200 in 180x200 cm.

Postelja Janja

Postelja na kovinskih nogicah, ki zagotavlja dovolj zračenja in enostavno čiščenje prostora pod posteljo. Letveno dno poskrbi za prilagodljivost ležišča, s čimer je spanec še bolj udoben. Izvedba v dimenzijah 160x200 in 180x200 cm. K postelji Janja priporočamo tudi nočno omarico.
Sorodni članki

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon ...

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Funkcionalno pohištvo

Se tudi vi soočate s pomanjkanjem prostora? Bi potrebovali kak dodaten kvadratni meter? Rešitev je tako imenovano ...

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: