Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo prav gotovo navdušili.

Zagotovo se vsi radi po napornem delovnem dnevu sproščamo v dnevni sobi. Prav dnevna soba je prostor, kjer običajno gostimo povabljene in kjer se družina resnično zbere skupaj. Torej ne rabimo posebej poudarjati, da je njena ureditev izredno pomembna.

Sedežna garnitura

Urejanje dnevnega prostora se običajno prične pri izbiri sedežne garniture. Ta mora ob svoji osnovni funkciji in ergonomičnosti izpolnjevati tudi estetske funkcije, obenem pa se mora prilagajati prostoru, in ne obratno.

Tv regali in komode

Danes skorajda ni dnevne sobe brez televizije. Da bo ta res našla pravo mesto, poskrbijo tv regali, ki lepo zaokrožijo podobo celotnega prostora. Pri izbiri oziroma načrtovanju regala pretehtajte svoje potrebe - ali bo regal namenjen zgolj televizorju ali tudi shranjevanju? Skrbno premislite postavitev in dizajn. V kolikor potrebujete več hrambnega prostora, je prava izbira komoda. Nekaj primerov sodobno opremljene dnevne sobe si lahko ogledate v spodnji galeriji. 


 


Sorodni članki

Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati ...

Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, ...

Unikatne skodelice

Pa vi? Pijete zjutraj kavo ali čaj? Morda kakav? Predstavljajte si, da srkate svojo najljubšo pijačo iz skodelice, ki ...

Enojna postelja ali pograd?

Urejanje sobe za dva je zanimiv projekt, ki zahteva kar nekaj premisleka in kreativnosti. Da vam bo delo lažje steklo, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: