Kreativna pisarna

Ob besedi pisarna večinoma pomislimo na tog poslovni prostor s pisalno mizo in dolgočasnim regalom. Da je pisarniški prostor lahko tudi zabaven, dokazuje ideja za opremljanje pisarniškega prostora, ki vam jo predstavljamo danes.

Ikea, švedski pohištveni velikan, prav gotovo ne potrebuje velike predstavitve. S svojimi masivno proizvedenimi elementi je Ikea osvojila staro in mlado.  Za vas smo poiskali simpatično idejo za ureditev pisarne s pomočjo plastičnih zabojčkov iz Ikee.

Drzna kombinacija

Plastični zaboji »Trofast« so v osnovi namenjeni shranjevanju. Italijanska oblikovalka Rosandra pa jih je pri opremljanju svojega ateljeja uporabila kot osnovni element. Gre za izredno enostavno zamisel. Na strop je namestila led luči v trakovih. Čeznje je pritrdila plitke zaboje »Trofast«. Osvetljeni dajejo prostoru prav poseben čar.

Drugačna knjižnica

Iz zabojev »Trofast« so tudi knjižne police. Te je oblikovalka predhodno obdelala - odrezala in obrusila jim je dno. Na ta način je dobila lepe zaobljene police, ki jih je nato simetrično razporedila na veliko steno. Da knjižnica ni preveč enolična, poskrbijo osvetljeni zaboji. Omenjeno pisarno si lahko ogledate v spodnji galeriji. 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Katera drsna vrata boste izbrali?

Topli dnevi se poslavljajo, prihaja čas, ko se še toliko bolj zavedamo topline doma in v njej ...

Sladoledne palčke

Za vas smo pripravili sladko »naredi sam« idejo. Sladko, ker boste za zbrane ideje potrebovali kar nekaj sladolednih ...

Praktično pohištvo

Iščete za svoj dom pohištvo, ki ponuja nekaj več? Za vas smo poiskali čudovit navdih. Večnamensko pohištvo, ki prihaja ...

Lestev malo drugače

Se tudi vam v garaži "valja" kakšna stara lestev? Ne zavrzite je prehitro. Za vas smo zbrali simpatične ideje, kako ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave