Kreativna pisarna

Ob besedi pisarna večinoma pomislimo na tog poslovni prostor s pisalno mizo in dolgočasnim regalom. Da je pisarniški prostor lahko tudi zabaven, dokazuje ideja za opremljanje pisarniškega prostora, ki vam jo predstavljamo danes.

Ikea, švedski pohištveni velikan, prav gotovo ne potrebuje velike predstavitve. S svojimi masivno proizvedenimi elementi je Ikea osvojila staro in mlado.  Za vas smo poiskali simpatično idejo za ureditev pisarne s pomočjo plastičnih zabojčkov iz Ikee.

Drzna kombinacija

Plastični zaboji »Trofast« so v osnovi namenjeni shranjevanju. Italijanska oblikovalka Rosandra pa jih je pri opremljanju svojega ateljeja uporabila kot osnovni element. Gre za izredno enostavno zamisel. Na strop je namestila led luči v trakovih. Čeznje je pritrdila plitke zaboje »Trofast«. Osvetljeni dajejo prostoru prav poseben čar.

Drugačna knjižnica

Iz zabojev »Trofast« so tudi knjižne police. Te je oblikovalka predhodno obdelala - odrezala in obrusila jim je dno. Na ta način je dobila lepe zaobljene police, ki jih je nato simetrično razporedila na veliko steno. Da knjižnica ni preveč enolična, poskrbijo osvetljeni zaboji. Omenjeno pisarno si lahko ogledate v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Dvižna postelja v omari ALADIN v novi dimenziji 140 x 200

Prav gotovo smo se že vsi kdaj soočili s pomanjkanjem prostora, ko (kljub dobri organiziranosti,) ni dovolj prostora za ...

Vroči trendi za leto 2015

Ste radovedni, kaj prinaša leto 2015 na področju notranje opreme? Za vas smo zbrali pet vročih trendov, ki bodo po ...

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...

Sodobni delovni kotički

Kakšna je vaša delovna miza? Urejena? Ali na njej vlada kreativni kaos? Strokovnjaki so si enotni, da na delovno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: