Oprema enosobnega stanovanja

Tudi majhna stanovanja so lahko izredno prostorna. Danes vam predstavljamo opremo enosobnega stanovanja, ki lahko kljub majhni kvadraturi po udobju tekmuje z velikimi prostori.

Garsonjere in enosobna stanovanja so vedno bolj priljubljena izbira iskalcev stanovanj. V prid jim govori razmeroma dostopna cena in predvsem nižji stroški vzdrževanja. Ob primerni ureditvi so lahko tudi majhna stanovanja prostoren dom.

V spodnji galeriji vam predstavljamo enosobno stanovanje, ki se razprostira na vsega 47 kvadratnih metrih. Kot stanovanje za »sodobnega samca« ga je opremila prodorna oblikovalka notranje opreme Oksana Pavlova. Pri opremljanju je imela v mislih sodobnega moškega, ki svoj dan preživlja v nenehnem gibanju in iskanju kreativnih izzivov.

Stanovanje prav gotovo ni tipično moško gnezdece. Tople barve in prepričljive kombinacije materialov kar kličejo k posnemanju. Zanimiva je prav gotovo že sama prostorska razporeditev. Majhna, a udobna predsoba nas pospremi v večji prostor, kjer se v kotu nahajata kuhinja in jedilnica, osrednji del sobe pa je dnevna soba oziroma družabni kotiček.

Spalnica ni povsem tipična spalnica. Urejena je kot prostor za relaksacijo z raztegljivo zofo, ki se spremeni v udobno posteljo. Pogled vsekakor pritegneta delovni kotiček z zanimivo stensko grafiko in kopalnica, ki kljub omejeni velikosti ponuja prav vso praktičnost, ki jo od kopalnice pričakujemo. Vsekakor gre za majhno stanovanje, ki piše velike zgodbe.Sorodni članki

12 idej za otroško sobo

Otroške sobe so majhna skrivališča, ki na enem mestu nudijo prostor za igro, delo in drobna, vsakdanja ...

Pisano stanovanje na Poljskem

Ste se kdaj vprašali, kako barve vplivajo na počutje v vašem domu? Želite v njem več pisanih odtenkov? Potem je ...

"Washi" trakovi

Poznate "washi" trakove? Prikupne pisane lepilne trakove, ki so osvojili svet? Za vas smo poiskali kar 9 kreativnih ...

»Naredi sam« Umetniška slika

Manjka v vašem stanovanju umetniški dodatek? Kakšna slika? Unikat? V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: