Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Oprema enosobnega stanovanja

Garsonjere in enosobna stanovanja so vedno bolj priljubljena izbira iskalcev stanovanj. V prid jim govori razmeroma dostopna cena in predvsem nižji stroški vzdrževanja. Ob primerni ureditvi so lahko tudi majhna stanovanja prostoren dom.

V spodnji galeriji vam predstavljamo enosobno stanovanje, ki se razprostira na vsega 47 kvadratnih metrih. Kot stanovanje za »sodobnega samca« ga je opremila prodorna oblikovalka notranje opreme Oksana Pavlova. Pri opremljanju je imela v mislih sodobnega moškega, ki svoj dan preživlja v nenehnem gibanju in iskanju kreativnih izzivov.

Stanovanje prav gotovo ni tipično moško gnezdece. Tople barve in prepričljive kombinacije materialov kar kličejo k posnemanju. Zanimiva je prav gotovo že sama prostorska razporeditev. Majhna, a udobna predsoba nas pospremi v večji prostor, kjer se v kotu nahajata kuhinja in jedilnica, osrednji del sobe pa je dnevna soba oziroma družabni kotiček.

Spalnica ni povsem tipična spalnica. Urejena je kot prostor za relaksacijo z raztegljivo zofo, ki se spremeni v udobno posteljo. Pogled vsekakor pritegneta delovni kotiček z zanimivo stensko grafiko in kopalnica, ki kljub omejeni velikosti ponuja prav vso praktičnost, ki jo od kopalnice pričakujemo. Vsekakor gre za majhno stanovanje, ki piše velike zgodbe.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!