Oprema enosobnega stanovanja

Tudi majhna stanovanja so lahko izredno prostorna. Danes vam predstavljamo opremo enosobnega stanovanja, ki lahko kljub majhni kvadraturi po udobju tekmuje z velikimi prostori.

Garsonjere in enosobna stanovanja so vedno bolj priljubljena izbira iskalcev stanovanj. V prid jim govori razmeroma dostopna cena in predvsem nižji stroški vzdrževanja. Ob primerni ureditvi so lahko tudi majhna stanovanja prostoren dom.

V spodnji galeriji vam predstavljamo enosobno stanovanje, ki se razprostira na vsega 47 kvadratnih metrih. Kot stanovanje za »sodobnega samca« ga je opremila prodorna oblikovalka notranje opreme Oksana Pavlova. Pri opremljanju je imela v mislih sodobnega moškega, ki svoj dan preživlja v nenehnem gibanju in iskanju kreativnih izzivov.

Stanovanje prav gotovo ni tipično moško gnezdece. Tople barve in prepričljive kombinacije materialov kar kličejo k posnemanju. Zanimiva je prav gotovo že sama prostorska razporeditev. Majhna, a udobna predsoba nas pospremi v večji prostor, kjer se v kotu nahajata kuhinja in jedilnica, osrednji del sobe pa je dnevna soba oziroma družabni kotiček.

Spalnica ni povsem tipična spalnica. Urejena je kot prostor za relaksacijo z raztegljivo zofo, ki se spremeni v udobno posteljo. Pogled vsekakor pritegneta delovni kotiček z zanimivo stensko grafiko in kopalnica, ki kljub omejeni velikosti ponuja prav vso praktičnost, ki jo od kopalnice pričakujemo. Vsekakor gre za majhno stanovanje, ki piše velike zgodbe.akcija odeja

Sorodni članki

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Pospravljena kuhinja

Ste tudi vi nezadovoljni z redom v vaši kuhinji? Včasih zaman iščete pokrovke in je drobna posoda kljub trudu ...

PODARIMO VAM

Je tudi vaš sosed zadnje dneve zelo nasmejan? Pa tudi prijateljica, s katero ob sredah srkate kavo? Ja, ona že vesta. ...

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: