Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Okolju prijazni stoli

Sodite tudi vi med tiste, ki ob besedah "vrtno pohištvo" pomislijo na plastične bele stole in blazine, ki vedno polzijo z njih? Danes vam bomo pokazali, da so vrtni stoli lahko lepi, udobni, povrh vsega pa neškodljivi okolju. V spodnji galeriji smo zbrali nekaj recikliranih stolov, na katerih bi prav gotovo radi sedeli.

Kako izbrati pravi kos?

Izbira vrtnega pohištva je precej podobna kupovanju notranjega pohištva. Prvi faktor je prav gotovo udobje. Ob sončnih dneh ljudje radi dolgo posedimo in uživamo v dobri družbi. In da so urice sproščanja res prijetne, je nujno, da na stolu dobro sedimo. Ob izbiri že v trgovini preizkusite širino sedala. Ta naj bo dovolj velika, da tudi ob blazini normalno sedite. Stoli imajo lahko naslonza roke, izredno praktičen pa je tudi nastavljiv naklon hrbtišča. Tako lahko v stolu tudi malce zadremate.

Les ali plastika?

Če je nekoč veljalo, da ven sodi "zgolj" plastika, saj ta bolje prenaša vremenske vplive, danes leseno vrtno pohištvo zelo dobro tekmuje s svojo plastično tekmico. V kolikor prisegate na plastiko, vam svetujemo, da izberete izdelke iz recikliranih materialov. Ti so manj obremenjujoči za okolje. Enako lahko rečemo tudi za les - zakaj ne bi na primer posedali na stolu, izdelanem iz vinskega soda?

 Barva in stil

Rumena, zelena, roza, ali pa kar naravna barva lesa. Izbira barv in sloga naj bosta odraz vašega okusa. Stoli naj se ujemajo z vašim okusom. V kolikor ste ljubitelj romantike in "vintage" stila, bodo za vas pavšnji stoli v slogu pariških kavarn - z ljubkimi blazinami v pastelnih tonih. Za piko na "i" naj poskrbi šopek svežih rož. Nekaj okolju prijaznih modelov lahko najdete tudi v spodnji galeriji. ( Annie shopping cart chair,  111 Navy Chair,  double-duty seat, Butaca Chair,...)

 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!