Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni projekt.

Dinozavri, ta že zdavnaj izumrla bitja, vedno znova očarajo staro in mlado. Danes vam bomo pokazali, kako se lahko plastične figurice dinozavrov spremenijo v unikatne obešalnike za otroško sobo.

 

Kaj boste za delo potrebovali:

  • Plastične dinozavre,
  • manjšo ročno žago,
  • lesene plošče (ali lesene okvirje),
  • akrilne barve,
  • žeblje,
  • kos lesa ali debelejšo leseno palico.

Kako se lotiti dela?

Najprej pripravite lesene plošče, ki bodo služile kot ozadje obešalnikov. Te pobarvajte v poljubne barve. Nato sledi žaganje - dinozavre previdno prežagajte na pol. V polovico dinozavrov vstavite kos lesa. Ta se naj popolnoma prilega. Les bo kasneje služil za pritrjevanje dinozavrov na okvir. Enak kos lesa pritrdite tudi na leseno osnovo. Ko se barva posuši lahko pritrdite figurico. To najlažje storite tako, da s hrbtne strani skozi les zabijete žebelj. Ta naj gre skozi les na plošči in les v dinozavru. Na koncu zgolj pritrdite kavelj za obešanje ali pa pričvrstite lesene okvirje neposredno na steno. 

 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Skandinavske kuhinje

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski dizajn? Če je vaša prva misel Ikea, potem je današnji članek kot nalašč za ...

Eklektičen stil

Vsak izmed nas ima vsaj enega znanca, ki je tako samosvoj, da se zdi da je prav nemogoča kombinacija, a je obenem tako ...

Zvočna stena za pisarne

Si tudi vi delite pisarno s precej glasnim sosedom? Sanjate o zvočni steni? Naj ne ostane zgolj pri ...

Italijanske kuhinje Pedini

Italijani se spoznajo na dobro hrano. V njej uživajo. Z enako strastjo kot kuhanja, se lotevajo opremljanja kuhinj. Za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave