Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni projekt.

Dinozavri, ta že zdavnaj izumrla bitja, vedno znova očarajo staro in mlado. Danes vam bomo pokazali, kako se lahko plastične figurice dinozavrov spremenijo v unikatne obešalnike za otroško sobo.

 

Kaj boste za delo potrebovali:

  • Plastične dinozavre,
  • manjšo ročno žago,
  • lesene plošče (ali lesene okvirje),
  • akrilne barve,
  • žeblje,
  • kos lesa ali debelejšo leseno palico.

Kako se lotiti dela?

Najprej pripravite lesene plošče, ki bodo služile kot ozadje obešalnikov. Te pobarvajte v poljubne barve. Nato sledi žaganje - dinozavre previdno prežagajte na pol. V polovico dinozavrov vstavite kos lesa. Ta se naj popolnoma prilega. Les bo kasneje služil za pritrjevanje dinozavrov na okvir. Enak kos lesa pritrdite tudi na leseno osnovo. Ko se barva posuši lahko pritrdite figurico. To najlažje storite tako, da s hrbtne strani skozi les zabijete žebelj. Ta naj gre skozi les na plošči in les v dinozavru. Na koncu zgolj pritrdite kavelj za obešanje ali pa pričvrstite lesene okvirje neposredno na steno. 

 


Sorodni članki

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...

Nenavadne božične jelke

Po mestih so že zasvetile decembrske lučke. Sedaj je pravi čas, da praznično vzdušje povabite tudi v svoj dom. Za vas ...

Priprava popolne zabave

Poletne zabave so krasna ideja za druženje s prijatelji in družino. Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, ki ...

Sveže cvetje

Vnesite pomlad v vaš dom s šopkom svežih rož. Za vas smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov za nego svežega ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: