Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Arhitektka svetuje pri opremi mladinske sobe

miza v mladinski sobi

Stranka se je obrnila na našo pomoč pri opremi mladinske sobe za bodočo študentko. Soba je ozka, dolga in trenutno polna  različnega in neskladnega pohištva. Sobo bi rada preuredila in zagotovila prostor za večjo posteljo, dovolj omar in delovni kotiček za učenje in ustvarjanje. Želela bi minimalistični stil, ki ga bo dopolnila z različnimi dodatki.

oprema v mladinski sobi

Namen je bil zagotoviti veliko posteljo in dovolj omar, ki ne bi bile razdrobljene po celotni sobi. Širina sobe 215 centimetrov ne ponuja veliko možnosti za postavitev. Če bi postelja ostala na enakem mestu kot je sedaj, za omare ne bi bilo več veliko prostora. Zato smo posteljo 120 x 200 cm obrnili drugače in  vzporedno z njo namestili daljšo vgradno omaro z drsnimi vrati. Pojavil se je sicer manjši problem razdalje med posteljo in omaro, ki je le 40 centimetrov in je za prehod malo premajhen, vendar smo poiskali rešitev s podestom. Podest smo namestili v višini posteljnega okvirja, pod njim pa zagotovili dodatne prostore za shranjevanje.

mladinska soba

Bodoča študentka potrebuje dovolj veliko mizo za učenje in ustvarjanje. Mizo po meri smo postavili pod okno, ki nudi dovolj svetlobe. Zaradi radiatorja pod oknom ima miza izrezano rešetko za prehod toplote. Na levi strani mizo dopolnjujeta predalnik in dodatna omara.

Ob dimniku pri vhodu je ožji regal za shranjevanje raznih dodatkov, okraskov in drugih drobnarij. Sobo smo opremili tudi s knjižnim regalom ter zabojem za shranjevanje, ki je hkrati tudi v vlogi klopi. Izkoriščeni so vsi kotički – tako je na primer dodan tudi predal med podestom in zabojem. Služi kot stopnica do postelje in podesta in zagotavlja še več shranjevalnega prostora. Podest, predalnik-stopnica, zaboj, omara in postelja tvorijo celoten ambient, ki navidezno ločuje spalni in delovni del sobe.

mladinska soba miza

Svetla barva je najboljša izbira za manjše prostore. Izbrali smo belo barvo, ki ponuja neskončne možnosti barvnih kombinacij. Od barvitih sten, fototapet in živahnih zaves do sodobnih dekoracij in različnih spominkov.

Članek je v bil objavljen v prilogi Delo in dom, ogledate si ga lahko TUKAJ.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!