Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Hiška iz barvic

Prav gotovo imamo vsi nekje celo zalogo lesenih barvic. Tistih pravih, pisanih, ki sedaj že lep čas neošiljene samevajo v kakem predalu. Za vas smo poiskali krasno »naredi sam« idejo, s katero lahko lesene barvice spremenite v unikatno škatlico, ki jo lahko uporabimo kot stojalo za pisarniške pripomočke, ali pa v njej podarimo simpatično darilce.

 

 

Kaj bomo pri delu potrebovali?

-          Manjšo škatlo iz lepenke;

-          Lesene barvice;

-          Akrilno barvo in čopiče;

-          Merilni trak;

-          Pištolo za vroče lepljenje in palčke lepila;

-          Olfa nožek;

-          Škarje.

 

Kako se lotiti dela?

Najprej pobarvamo našo škatlo iz lepenke. V kolikor nimate primerne škatle, jo lahko enostavno izdelate sami. Iz lepenke izrežite 5 kvadratov in jih zlepite s pištolo za vroče lepljenje. Škatlico pobarvamo z akrilnimi barvami. Na ta način jo tudi zaščitimo. Akrilne barve so namreč (ko se osušijo) vodoodporne. 

Nato se lotimo rezanja barvic. Vse barvice narežemo na enako velikost. Ošiljene naj bodo malce višje kot je naša škatlica. Ko imamo vse narezane, jih pričnemo lepiti na škatlico s pomočjo vročega lepila. Ob tem posebej pazimo na prste. Lepilo je namreč izredno vroče. V kolikor boste škatlico podarili kot darilno vrečko, ji dodajte ročaj (izdelan na primer iz merilnega traku). 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!