Nenavadne police

Iščete hitro in ugodno rešitev za preureditev doma? Vam primanjkuje shrambnega prostora? Ali pa preprosto iščete tisti element, ki bo dnevni sobi dal pečat? Odgovor na vsa tri vprašanja so police. Za vas smo poiskali nekaj drznih in drugačnih, ki vas bodo prav gotovo navdušile.

Police, bodisi knjižne, kopalniške ali pa kuhinjske, so eden izmed najbolj vsestransko uporabnih elementov doma. Nanje lahko odlagamo, hranimo ali razstavimo nam ljube predmete. Police že dolgo niso »zgolj« lesene deske. Zbrali smo nekaj izvirnih dizajnov, ki vam lahko služijo kot navdih pri urejanju doma.

Ombre police

Police v prehajajočih odtenkih je zasnoval Jordi Lopez. Gre za minimalističen koncept knjižih polic. Osnova je lesena. Stranski trikotni deli ostajajo v naravni barvi, medtem ko so posamezne police pobarvane v koralnih odtenkih, ki prehajajo od temnega k svetlemu.

Vijugasto

Da police niso zgolj ravne, dokazuje oblikovalec Ron Arad. Ta je za podjetje Kartell  zasnoval igrive knjižne police, ki so valovite oblike. Lahkotnost oblike in materiala je lep kontrast osnovni ideji knjižnice, v kateri se »nabirajo« težke knjige.

Ritem srca

»Storyline Shelf« so police, pod katere se je podpisal Frederik Roijé. Oblika polic spominja na linijo, ki jo izriše kardiograf. Ali pa, kot je dejal oblikovalec: »Police same pripovedujejo zgodbo.« Gre za kos pohištva, ki ga prav gotovo ne gre spregledati. Vse omenjene police si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 


Sorodni članki

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...

Ureditev dnevne sobe po Feng Shui-ju

Feng Shui je starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora, ki osvaja svet. Za vas smo ...

Ideje za garderobno sobo

Tudi vi hrepenite po popolno organizirani omari? Je vaša stara omara postala premajhna? Rešitev je garderobna soba, ...

Decembrska dekoracija doma

Povabite veseli december tudi v vaš dom. Za vas smo zbrali nekaj simpatičnih idej, kako praznično okrasiti ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: