Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Nenavadne police

Police, bodisi knjižne, kopalniške ali pa kuhinjske, so eden izmed najbolj vsestransko uporabnih elementov doma. Nanje lahko odlagamo, hranimo ali razstavimo nam ljube predmete. Police že dolgo niso »zgolj« lesene deske. Zbrali smo nekaj izvirnih dizajnov, ki vam lahko služijo kot navdih pri urejanju doma.

Ombre police

Police v prehajajočih odtenkih je zasnoval Jordi Lopez. Gre za minimalističen koncept knjižih polic. Osnova je lesena. Stranski trikotni deli ostajajo v naravni barvi, medtem ko so posamezne police pobarvane v koralnih odtenkih, ki prehajajo od temnega k svetlemu.

Vijugasto

Da police niso zgolj ravne, dokazuje oblikovalec Ron Arad. Ta je za podjetje Kartell  zasnoval igrive knjižne police, ki so valovite oblike. Lahkotnost oblike in materiala je lep kontrast osnovni ideji knjižnice, v kateri se »nabirajo« težke knjige.

Ritem srca

»Storyline Shelf« so police, pod katere se je podpisal Frederik Roijé. Oblika polic spominja na linijo, ki jo izriše kardiograf. Ali pa, kot je dejal oblikovalec: »Police same pripovedujejo zgodbo.« Gre za kos pohištva, ki ga prav gotovo ne gre spregledati. Vse omenjene police si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!