Nenavadne police

Iščete hitro in ugodno rešitev za preureditev doma? Vam primanjkuje shrambnega prostora? Ali pa preprosto iščete tisti element, ki bo dnevni sobi dal pečat? Odgovor na vsa tri vprašanja so police. Za vas smo poiskali nekaj drznih in drugačnih, ki vas bodo prav gotovo navdušile.

Police, bodisi knjižne, kopalniške ali pa kuhinjske, so eden izmed najbolj vsestransko uporabnih elementov doma. Nanje lahko odlagamo, hranimo ali razstavimo nam ljube predmete. Police že dolgo niso »zgolj« lesene deske. Zbrali smo nekaj izvirnih dizajnov, ki vam lahko služijo kot navdih pri urejanju doma.

Ombre police

Police v prehajajočih odtenkih je zasnoval Jordi Lopez. Gre za minimalističen koncept knjižih polic. Osnova je lesena. Stranski trikotni deli ostajajo v naravni barvi, medtem ko so posamezne police pobarvane v koralnih odtenkih, ki prehajajo od temnega k svetlemu.

Vijugasto

Da police niso zgolj ravne, dokazuje oblikovalec Ron Arad. Ta je za podjetje Kartell  zasnoval igrive knjižne police, ki so valovite oblike. Lahkotnost oblike in materiala je lep kontrast osnovni ideji knjižnice, v kateri se »nabirajo« težke knjige.

Ritem srca

»Storyline Shelf« so police, pod katere se je podpisal Frederik Roijé. Oblika polic spominja na linijo, ki jo izriše kardiograf. Ali pa, kot je dejal oblikovalec: »Police same pripovedujejo zgodbo.« Gre za kos pohištva, ki ga prav gotovo ne gre spregledati. Vse omenjene police si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 


Sorodni članki

Bela in les v jedilnici

Toplina naravnega lesa in vsestranskost bele barve. Zmagovalna kombinacija, ki navdušuje v jedilnicah, ki vam jih ...

Prenova stanovanja

Vas zmrazi, ko pomislite na selitev? Mene tudi. Kar naenkrat si v kaosu, nič več ti ni jasno, najraje bi vse skupaj ...

Otroška ustvarjalnica - štampiljke

Da bo tudi jesen ustvarjalna, vam danes predstavljamo krasno otroško »naredi sam« idejo za izdelavo prikupnih ...

Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: