Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno minimalistično izvedbo stola.

Marsikdo bi rekel: "Stol je stol". Pa vendarle stol ni enak stolu. Med seboj jih loči že sam videz, nato material, kakovost izdelave in nenazadnje tudi cena.  Oblikovalci svoj navdih zanje iščejo skorajda povsod. Njihovi izdelki nam zležejo pod kožo. In prav tam je svojo idejo našel oblikovalec Francesco Faccin.

Ime njegovega Pelleossa stola, bi lahko dobesedno prevedli v "koža in kosti". Zgleduje se po naravnem delovanju skeletnega sistema. Obrtniška tkanina in les. Ta  stol združuje najboljše iz tradicionalne izdelave in sodobne proizvodne učinkovitosti.

Vsak stol je narejen zgolj s kombiniranjem dveh elementov. Lesa in tkanine. Pri lesu gre za variiranje dveh premerov in sicer 30mm ter 15mm. Tako je stol v svoji osnovi skrajno preprost, a vendar do potankosti optimiziran. Nam sta všeč brezčasen dizajn in eleganca izdelave. Kaj pa vam?

 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Feng shui v pisarni

Kako doma opremiti pisarno, da bo ta primerno delovno okolje in obenem prijetna za oko? Naj vam naši nasveti, začinjeni ...

Ideje za mladinsko sobo

Za vas smo zbrali nekaj idej za šik ureditev mladinskih sob, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše ...

Izbira barv v stanovanju

Uganete kje dobim največ idej za barvne kombinacije? Pri obešanju pisanega perila. Morda tudi zato pri tem opravilu ...

Jesenska preobleka doma

Želite tudi vi košček jesenske lepote prenesti v dom? Danes vam ponujamo nekaj nasvetov, kako poceni in ljubko jesensko ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave