Nenavadne ideje

Ste tudi vi kot otrok sanjali o hiški na drevesu? Mogoče o tako velikem akvariju, da bi se skorajda dalo spati v njem? Ali pa toboganu namesto stopnic? Otroške in vse nenavadne ideje se lahko z malce iznajdljivosti uresničijo.

Oblikovalska domišljija skorajda ne pozna meja. In prav pri nekovencionalnih projektih se pravzaprav vidi njena širina. Za vas smo poiskali kopico zanimivih in razigranih idej za ureditev notranjega prostora.

Otroške sanje

Marsikdo med nami si je v otroštvu želel hišico na drevesu ali pa postati gusar. Delček otroškega sanjarjenja lahko starši uresničimo s kreativno opremljeno otroško sobo. Namesto klasične nadstropne (pograd) postelje postavite posteljo v obliki hišice na drevesu. Ali pa gusarsko ladjo, v kateri bodo radi spali mali in malo večji otroci.

Narava v domu

Prikličite si čar gozda z nenavadnim lestencem, ki s svojo senco spominja na gozd. Ali pa se kar odpravite delat na plažo. Za to se ne rabite odpeljati na morje. Vse, kar morate storiti, je,da pod pisalno mizo namestite velik peskovnik in ga napolnite z mivko. Nato nad peskovnik postavite pisalno mizo, sezujte čevlje in med delom uživajte na plaži.

Razigrane ideje

Pravijo, da je tudi kasneje potrebno negovati otroka v sebi. Najboljši način za to je preko igre. Jedilna miza, ki se spremeni v biljard mizo. Vrata, ki postanejo ping pong igrišče, in celo lesen tobogan na stopnišču, so prav gotovo prava pot za »razvajanje« navihanca v vas. Kopico domiselnih idej pa boste našli tudi v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Pohištvo za otroško sobo

Opremite otroško sobo s »šik« kosi pohištva, ki bodo vaše malčke navduševali tudi, ko zrastejo. Za vas smo izbrali ...

Izdelava keramičnih ploščic

Iščete unikatno keramiko za vaš prostor? Nikar je ne kupujte. Izdelajte jo ...

Organiziran ustvarjalni kotiček

Sodite tudi vi med velike ljubitelje ustvarjanja? Postaja vaš delovni kotiček pretesen? Omare pa premajhne? Čas je za ...

5 vročih trendov

Prav gotovo je ena izmed težjih stvari v svetu oblikovanja in notranje opreme, sledenje zadnjim trendom in nenehno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: