Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Nenavadne ideje

Oblikovalska domišljija skorajda ne pozna meja. In prav pri nekovencionalnih projektih se pravzaprav vidi njena širina. Za vas smo poiskali kopico zanimivih in razigranih idej za ureditev notranjega prostora.

Otroške sanje

Marsikdo med nami si je v otroštvu želel hišico na drevesu ali pa postati gusar. Delček otroškega sanjarjenja lahko starši uresničimo s kreativno opremljeno otroško sobo. Namesto klasične nadstropne (pograd) postelje postavite posteljo v obliki hišice na drevesu. Ali pa gusarsko ladjo, v kateri bodo radi spali mali in malo večji otroci.

Narava v domu

Prikličite si čar gozda z nenavadnim lestencem, ki s svojo senco spominja na gozd. Ali pa se kar odpravite delat na plažo. Za to se ne rabite odpeljati na morje. Vse, kar morate storiti, je,da pod pisalno mizo namestite velik peskovnik in ga napolnite z mivko. Nato nad peskovnik postavite pisalno mizo, sezujte čevlje in med delom uživajte na plaži.

Razigrane ideje

Pravijo, da je tudi kasneje potrebno negovati otroka v sebi. Najboljši način za to je preko igre. Jedilna miza, ki se spremeni v biljard mizo. Vrata, ki postanejo ping pong igrišče, in celo lesen tobogan na stopnišču, so prav gotovo prava pot za »razvajanje« navihanca v vas. Kopico domiselnih idej pa boste našli tudi v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!