Opremljanje majhne kopalnice

Za zadnjimi kopalniškimi trendi smo »pokukali k Artceramu, ki tudi tokrat navdušuje z linijo domiselnih in razigranih kopalniških dodatkov.

Najtežji del opremljanja kopalnice je najti ravno pravšnjo mero med praktičnostjo in estetiko. Kadar je govora o majhnih prostorih, je to še toliko težje. Sodobni uporabniki od kopalnice pričakujejo veliko. Današnji kopalniški prostori so postali pravi domači "spaji" oziroma prostorčki razvajanja telesa in sproščanja duha,, kjer se lahko posameznik spočije in si nabere nove energije.

Prav majhnim kopalnicam se je v svoji novi kolekciji posvetilo podjetje Artceram. Uspelo jim je na videz nemogoč: združiti prefinjen stil in praktičnost, vse skupaj pa začiniti z veliko mero igrivosti. Naj izpostavimo samo nekaj »cukrčkov«, ki pritegnejo pogled - to so prav gotovo zanimivi umivalniki, ki se po svoji obliki precej razlikujejo od umivalnikov, ki smo jih vajeni, in spominjajo na tradicionalno japonsko oblikovanje.

Za celotno kolekcijo stoji oblikovalski tim Meneghello Paolelli Associati. Ta je poskrbel, da ima kolekcija izrazito podobo in nepozaben šarm. Naj gre za umivalnike v obliki čajnika ali nenavadno keramiko - verjamemo, da bodo njihovi izdelki navdušili tudi vas.


 


Sorodni članki

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Barvne inspiracije za ureditev dnevne sobe

Potrebuje vaša dnevna soba malce svežega vetra? Mogoče zgolj kapljico barve? Poglejte nekaj nasvetov za ureditev ...

Rdeča barva v dnevni sobi

Rdeča je barva ljubezni, strasti, zrelih jagod in morda pravšnji odtenek za vašo dnevno sobo. Za vas smo zbrali nekaj ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave