Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Opremljanje majhne kopalnice

Najtežji del opremljanja kopalnice je najti ravno pravšnjo mero med praktičnostjo in estetiko. Kadar je govora o majhnih prostorih, je to še toliko težje. Sodobni uporabniki od kopalnice pričakujejo veliko. Današnji kopalniški prostori so postali pravi domači "spaji" oziroma prostorčki razvajanja telesa in sproščanja duha,, kjer se lahko posameznik spočije in si nabere nove energije.

Prav majhnim kopalnicam se je v svoji novi kolekciji posvetilo podjetje Artceram. Uspelo jim je na videz nemogoč: združiti prefinjen stil in praktičnost, vse skupaj pa začiniti z veliko mero igrivosti. Naj izpostavimo samo nekaj »cukrčkov«, ki pritegnejo pogled - to so prav gotovo zanimivi umivalniki, ki se po svoji obliki precej razlikujejo od umivalnikov, ki smo jih vajeni, in spominjajo na tradicionalno japonsko oblikovanje.

Za celotno kolekcijo stoji oblikovalski tim Meneghello Paolelli Associati. Ta je poskrbel, da ima kolekcija izrazito podobo in nepozaben šarm. Naj gre za umivalnike v obliki čajnika ali nenavadno keramiko - verjamemo, da bodo njihovi izdelki navdušili tudi vas.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!