Opremljanje majhne kopalnice

Za zadnjimi kopalniškimi trendi smo »pokukali k Artceramu, ki tudi tokrat navdušuje z linijo domiselnih in razigranih kopalniških dodatkov.

Najtežji del opremljanja kopalnice je najti ravno pravšnjo mero med praktičnostjo in estetiko. Kadar je govora o majhnih prostorih, je to še toliko težje. Sodobni uporabniki od kopalnice pričakujejo veliko. Današnji kopalniški prostori so postali pravi domači "spaji" oziroma prostorčki razvajanja telesa in sproščanja duha,, kjer se lahko posameznik spočije in si nabere nove energije.

Prav majhnim kopalnicam se je v svoji novi kolekciji posvetilo podjetje Artceram. Uspelo jim je na videz nemogoč: združiti prefinjen stil in praktičnost, vse skupaj pa začiniti z veliko mero igrivosti. Naj izpostavimo samo nekaj »cukrčkov«, ki pritegnejo pogled - to so prav gotovo zanimivi umivalniki, ki se po svoji obliki precej razlikujejo od umivalnikov, ki smo jih vajeni, in spominjajo na tradicionalno japonsko oblikovanje.

Za celotno kolekcijo stoji oblikovalski tim Meneghello Paolelli Associati. Ta je poskrbel, da ima kolekcija izrazito podobo in nepozaben šarm. Naj gre za umivalnike v obliki čajnika ali nenavadno keramiko - verjamemo, da bodo njihovi izdelki navdušili tudi vas.


 


Sorodni članki

Umetniška platna

Dovolite umetniku v sebi na plan. Za vas smo zbrali enostavne ideje za poslikavo platen, ki bodo prav gotovo popestrila ...

Stenska umetnina

Ste tudi vi naveličani belih sten? Iščete pravo umetnino za vaš dom? Ne iščite več. Raje jo sami ...

Popotniški podstavki

Današnja "naredi sam" ideja je kot nalašč za vse, ki se še niste povsem pripravljeni posloviti od poletja in z njim ...

Futuristično stanovanje

Poplavi minimalističnih trendov notranjega oblikovanja, se po robu postavlja futuristično oblikovanje. S svojimi ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: