Jesenska dekoracija doma

Koledarsko in vremensko smo že pošteno zakorakali v jesen. Če še niste, je sedaj skrajni čas da povabite gospo Jesen tudi v vaše stanovanje. Za vas smo zbrali nekaj jesenskih idej za jesensko dekoracijo doma.

Debele jesenske buče

Ni prave jeseni brez pisanih buč. Buče so krasna dekoracija, ki jo lahko precej enostavno uporabite za okrasitev doma. Večje buče namestite pred vrata. Lahko jih tudi domiselno okrasite: pobarvate, izrezljate, polepite ... Manjše bodo lep namizni dodatek. V kolikor se nagibate k eni barvni temi (k jeseni se poda naprimer zlata,) lahko buče pobarvate z barvnimi spreji.

Barvito listje

Jesenska barvna paleta so vsi zemeljski toni, oranžni odtenki in zlati dodatki. Prav vse barve pa se najlepše zrcalijo prav na jesenskem listju. Listje lahko kot dekoracijo uporabite tako, da ga obesite na prosojne nitke, nasujete v večjo skledo ali pa postavite na sredino mize kot večji šopek.

Jesenski plodovi

Kostanj, želod, lešniki, koruza in jabolka se lahko z malce truda spremenijo v kreativen dodatek. V odslužen svečnik položite večjo svečo in okoli nje nasujte koruzo ali pa manjše želode. Jabolka namesto v skledo, položite v večjo vazo. Poletne lanterne pa bodo zasijale v povsem novi luči, če jih boste okrasili s kostanjevimi ježicami. Sorodni članki

Nenavadne ideje

Ste tudi vi kot otrok sanjali o hiški na drevesu? Mogoče o tako velikem akvariju, da bi se skorajda dalo spati v njem? ...

Uporabno pohištvo

Predstavljajte si pohištvo, ki z enostavno potezo spremeni svoj namen. Tako majhna miza postane velika. Ena postelja ...

Mozaik iz kamnov

Je tudi vaš otrok navdušen "nabiralec" kamnov? Potem je današnja "naredi sam" ideja kot nalašč za vas. Iz kamnov z ...

Funkcionalno pohištvo

Se tudi vi soočate s pomanjkanjem prostora? Bi potrebovali kak dodaten kvadratni meter? Rešitev je tako imenovano ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: