Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Jesenska dekoracija doma

Debele jesenske buče

Ni prave jeseni brez pisanih buč. Buče so krasna dekoracija, ki jo lahko precej enostavno uporabite za okrasitev doma. Večje buče namestite pred vrata. Lahko jih tudi domiselno okrasite: pobarvate, izrezljate, polepite ... Manjše bodo lep namizni dodatek. V kolikor se nagibate k eni barvni temi (k jeseni se poda naprimer zlata,) lahko buče pobarvate z barvnimi spreji.

Barvito listje

Jesenska barvna paleta so vsi zemeljski toni, oranžni odtenki in zlati dodatki. Prav vse barve pa se najlepše zrcalijo prav na jesenskem listju. Listje lahko kot dekoracijo uporabite tako, da ga obesite na prosojne nitke, nasujete v večjo skledo ali pa postavite na sredino mize kot večji šopek.

Jesenski plodovi

Kostanj, želod, lešniki, koruza in jabolka se lahko z malce truda spremenijo v kreativen dodatek. V odslužen svečnik položite večjo svečo in okoli nje nasujte koruzo ali pa manjše želode. Jabolka namesto v skledo, položite v večjo vazo. Poletne lanterne pa bodo zasijale v povsem novi luči, če jih boste okrasili s kostanjevimi ježicami. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!