Namizna luč

Izbira primerne pisarniške luči je precej zahtevna naloga. Namizna luč mora v prvi vrsti dobro opravljati svojo nalogo, biti pa mora tudi estetsko dovršena. Običajno se zaplete pri združevanju prav tega.

Ker luč ni enaka luči, smo za vas pobrskali za najboljšo. Med prve luč Mutatio, Le Klint izpod rok oblikovalca  Christiana Troelsa, uvršča prestižna nagrada »Design Award 2014, Kopenhagen«. Verjamemo, da bo črna »lučka« navdušila tudi vas.

Oblikovalec Christian Troels se je poigral z osnovno obliko valja, ki v sebi skriva vse, kar zahteven uporabnik pričakuje od namiznega svetila. Luč Mutatio je elegantna, a obenem preprosta. Ko je v uporabi, se valj enostavno »razpre«, zaprt pa služi kot nevsiljiv namizni dodatek.

In prav preprostost ideje je navdušila komisijo »Design Awarda 2014«. Prikupno svetilko si lahko ogledate v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Zelena kopalnica

A tudi vi komaj čakate na pomlad? Naravo, ki se prebuja in s tem bujno zelenje? Zakaj ne bi letos prehiteli vremena in ...

Eksplozija pomladi, še preden pride poletje

Pustimo ob strani, da smo že krepko zakorakali v maj. Vreme, ki je bilo do nedavnega še skorajda zimsko, je cvetočo ...

Ideje za darila v zadnjem hipu

Se tudi vam zdi, da vam zmanjkuje časa za nakupe? Ali zgolj želite podariti nekaj iz srca? Vas srbijo prsti? Za vas smo ...

Opremljanje kuhinje

Se tudi vi lotevate opremljanja kuhinje? V današnji rubriki nasvetov vam ponujamo nekaj praktičnih nasvetov in ščepec ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: