Namizna luč

Izbira primerne pisarniške luči je precej zahtevna naloga. Namizna luč mora v prvi vrsti dobro opravljati svojo nalogo, biti pa mora tudi estetsko dovršena. Običajno se zaplete pri združevanju prav tega.

Ker luč ni enaka luči, smo za vas pobrskali za najboljšo. Med prve luč Mutatio, Le Klint izpod rok oblikovalca  Christiana Troelsa, uvršča prestižna nagrada »Design Award 2014, Kopenhagen«. Verjamemo, da bo črna »lučka« navdušila tudi vas.

Oblikovalec Christian Troels se je poigral z osnovno obliko valja, ki v sebi skriva vse, kar zahteven uporabnik pričakuje od namiznega svetila. Luč Mutatio je elegantna, a obenem preprosta. Ko je v uporabi, se valj enostavno »razpre«, zaprt pa služi kot nevsiljiv namizni dodatek.

In prav preprostost ideje je navdušila komisijo »Design Awarda 2014«. Prikupno svetilko si lahko ogledate v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Osvetlitev omar

Tudi vi hrepenite po osvetljeni omari, ob kateri ni potrebno vedno vključiti vseh ...

Majhna kopalnica

Pravijo, da so najboljše stvari vedno v majhnih embalažah. Majhni kopalniški prostori, ki vam jih predstavljamo danes, ...

Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski ...

Delovni kotiček za šolarja

Čeprav smo (šele) avgusta, je pričetek novega šolskega leta in z njim povezanih obveznostih, tik pred vrati. K šolskim ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: