Namizna luč

Izbira primerne pisarniške luči je precej zahtevna naloga. Namizna luč mora v prvi vrsti dobro opravljati svojo nalogo, biti pa mora tudi estetsko dovršena. Običajno se zaplete pri združevanju prav tega.

Ker luč ni enaka luči, smo za vas pobrskali za najboljšo. Med prve luč Mutatio, Le Klint izpod rok oblikovalca  Christiana Troelsa, uvršča prestižna nagrada »Design Award 2014, Kopenhagen«. Verjamemo, da bo črna »lučka« navdušila tudi vas.

Oblikovalec Christian Troels se je poigral z osnovno obliko valja, ki v sebi skriva vse, kar zahteven uporabnik pričakuje od namiznega svetila. Luč Mutatio je elegantna, a obenem preprosta. Ko je v uporabi, se valj enostavno »razpre«, zaprt pa služi kot nevsiljiv namizni dodatek.

In prav preprostost ideje je navdušila komisijo »Design Awarda 2014«. Prikupno svetilko si lahko ogledate v spodnji galeriji. 


akcija odeja

Sorodni članki

»Naredi sam« Umetniška slika

Manjka v vašem stanovanju umetniški dodatek? Kakšna slika? Unikat? V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo ...

Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki ...

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...

Sovice

So vas že obnorele prikupne sovice? Za vas smo zbrali kopico »naredi sam« idej za izdelavo majhnih in velikih sov, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: