Ideje za garderobno sobo

Tudi vi hrepenite po popolno organizirani omari? Je vaša stara omara postala premajhna? Rešitev je garderobna soba, kjer najde svoje mesto prav vsak kos obleke.

Ste si  tudi vi po ogledu kultne serije »Seks v mestu« zaželeli garderobno omaro, kot jo imajo priljubljene junakinje? V kolikor ste serijo zamudili, naj vam na kratko razložimo, da so so obleke v omenjeni seriji kraljevala v svoji sobi - t.i. garderobni sobi.

Trend garderobnih sob se je k nam preselil iz ZDA, kjer so priljubljene v manjših in večjih domovih. Garderobne sobe so v osnovi sobe ali deli sob, ločeni z drsnimi vrati. V notranjosti skrivajo pregledno in dosledno načrtovan shrambni prostor.

Za vas smo »pokukali« k italijanskemu podjetju Jesse, ki navdušuje s svojo novo kolekcijo garderobnih sob. Rdeča nit linije je eleganten minimalizem v temnejših odtenkih. Omare in police v črni, antrancitni in večno modni beli, so stilsko dovršene in se bodo odlično podale v vsak dom. Namestite jih lahko v spalnico, dnevno sobo ali celo predprostor, ki bo tako vedno popolnoma urejen.


 


akcija odeja

Sorodni članki

Knjižne police ... malo drugače

Ko police niso samo odlagalno mesto, ampak pletejo zgodbo stanovanja. Za vas smo izbrskali kreativne oblikovalske ...

Mozaik iz kamnov

Je tudi vaš otrok navdušen "nabiralec" kamnov? Potem je današnja "naredi sam" ideja kot nalašč za vas. Iz kamnov z ...

Nenavadne ideje

Ste tudi vi kot otrok sanjali o hiški na drevesu? Mogoče o tako velikem akvariju, da bi se skorajda dalo spati v njem? ...

Soba za tabornika

Je tudi vaš otrok navdušen nad gozdom in kampiranjem? Potem je današnji nasvet za ureditev otroške ali mladinske sobe ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: