Ideje za garderobno sobo

Tudi vi hrepenite po popolno organizirani omari? Je vaša stara omara postala premajhna? Rešitev je garderobna soba, kjer najde svoje mesto prav vsak kos obleke.

Ste si  tudi vi po ogledu kultne serije »Seks v mestu« zaželeli garderobno omaro, kot jo imajo priljubljene junakinje? V kolikor ste serijo zamudili, naj vam na kratko razložimo, da so so obleke v omenjeni seriji kraljevala v svoji sobi - t.i. garderobni sobi.

Trend garderobnih sob se je k nam preselil iz ZDA, kjer so priljubljene v manjših in večjih domovih. Garderobne sobe so v osnovi sobe ali deli sob, ločeni z drsnimi vrati. V notranjosti skrivajo pregledno in dosledno načrtovan shrambni prostor.

Za vas smo »pokukali« k italijanskemu podjetju Jesse, ki navdušuje s svojo novo kolekcijo garderobnih sob. Rdeča nit linije je eleganten minimalizem v temnejših odtenkih. Omare in police v črni, antrancitni in večno modni beli, so stilsko dovršene in se bodo odlično podale v vsak dom. Namestite jih lahko v spalnico, dnevno sobo ali celo predprostor, ki bo tako vedno popolnoma urejen.


 


Sorodni članki

Čar majhnih stanovanj

Poznate francoski izraz: "joie de vivre"? Francozi znajo uživati življenje. Mmmm ... Rogljički, bela kava, velika črna ...

Nasveti za ureditev spalnice

Po decembrski noriji se nam bo vsem najbolj prilegel prav spanec. Da se najbolje spi v lepo urejeni spalnici, ni prav ...

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...

Oprema enosobnega stanovanja

Tudi majhna stanovanja so lahko izredno prostorna. Danes vam predstavljamo opremo enosobnega stanovanja, ki lahko kljub ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: