Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kombinacija starega in novega

Nekoč je veljalo, da je potrebno ob prenavljanju začeti od začetka. Zavreči vse, kar je »starega« in vnesti zgolj nove stvari. Moderne prenove so kombinacija dobrih starih elementov in praktičnih sodobnih rešitev. Zadnji trend med arhitekti in opremljevalci so vidni tramovi, ravno prav obrabljeni zidaki, kovane ograje ...

Domovanje, ki vam ga predstavljamo danes, je svojo »stilsko preobrazbo« doživelo pred kratkim. Idilična lokacija sredi Toskane botruje izbiri, da se šarm prejšnjega videza ohrani. Tako so v stanovanju ostali tramovi, ki so jih pri prenovi ponovno obnovili. V kuhinji se še vedno vidijo zidaki in dnevna soba z oboki pripoveduje zgodbo zgradbe, ki datira v 16.stoletje.

Vredna posnemanja je uporaba barv. Oblikovalci iz Studiòvo so se odločili, da oklestijo barvno paleto na nežne odtenke bele in sive ter tako v ospredje postavijo kontrast med starimi lesenimi deli in novim pohištvom. Rezultat je mirno in sproščujoče okolje. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!