Kombinacija starega in novega

Prenavljate svoj dom? Potem je današnji članek kot nalašč za vas. Stanovanje sredi Toskane je krasen primer brezčasne obnove, ki bo prav gotovo navdihnila tudi vas.

Nekoč je veljalo, da je potrebno ob prenavljanju začeti od začetka. Zavreči vse, kar je »starega« in vnesti zgolj nove stvari. Moderne prenove so kombinacija dobrih starih elementov in praktičnih sodobnih rešitev. Zadnji trend med arhitekti in opremljevalci so vidni tramovi, ravno prav obrabljeni zidaki, kovane ograje ...

Domovanje, ki vam ga predstavljamo danes, je svojo »stilsko preobrazbo« doživelo pred kratkim. Idilična lokacija sredi Toskane botruje izbiri, da se šarm prejšnjega videza ohrani. Tako so v stanovanju ostali tramovi, ki so jih pri prenovi ponovno obnovili. V kuhinji se še vedno vidijo zidaki in dnevna soba z oboki pripoveduje zgodbo zgradbe, ki datira v 16.stoletje.

Vredna posnemanja je uporaba barv. Oblikovalci iz Studiòvo so se odločili, da oklestijo barvno paleto na nežne odtenke bele in sive ter tako v ospredje postavijo kontrast med starimi lesenimi deli in novim pohištvom. Rezultat je mirno in sproščujoče okolje. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.


 


Sorodni članki

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Pospravljena kuhinja

Ste tudi vi nezadovoljni z redom v vaši kuhinji? Včasih zaman iščete pokrovke in je drobna posoda kljub trudu ...

Popolna organizacija garderobe

Verjamete, da obleka naredi človeka? Urejenost pove veliko o značaju in življenjskem ...

Uporabne ideje

Tudi povsem običajni predmeti kot so kozarci za vlaganje, lahko postanejo super uporabni. Za vas smo poiskali 9 idej, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: