Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Naj bo vaša dnevna soba srce vašega doma

Kaj vam najprej pride na misel, kadar slišite besedno zvezo dnevna soba? Morda počitek? Sprostitev? Družabni večer s prijatelji? Morda igranje z otroki, nogometna tekma ob kozarčku piva ali morda le preprosta beseda, ki opisuje vse našteto – dom.

Dnevna soba je zagotovo več kot le soba, kjer je nekaj pohištva, televizor in sedežna garnitura. V njej preživimo številne trenutke z družino, prijatelji ali sami s sabo, pri čemer ustvarjamo spomine, dremamo, sanjamo ... Naj vas pri tem spremljata udobje in vrhunska estetika pohištva Akron, ki že skoraj 30 let izdeluje vgradne omare, spalnice, dnevne sobe in vso ostalo pohištvo po meri.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj najlepših kosov pohištva Akron, ki so s svojo preprosto lepoto, kakovostno izdelavo in domiselno postavitvijo polepšali domove doma in v tujini.

dnevna soba srce vašega doma

Dnevna soba naj bo prilagojena vašim potrebam

Omejitev je samo vaša domišljija

Si želite minimalistično dnevno sobo s samo 2 kosoma pohištva ali hrepenite po bogati vgradni omari, velikem knjižnem regalu, ogromni klubski mizici in pisalni mizi? V Akronu vam izpolnijo vsako željo, saj vam po naročilu izdelajo vse elemente dnevne sobe. Pri tem si lahko izbirate materiale, barve, postavitve, prilagodijo pa se lahko tudi obstoječemu pohištvu.

In še namig, obvezno jih povprašajte po prostorsko učinkovitih rešitvah, saj v svoji malhi skrivajo osupljive rešitve za majhna stanovanja.

Dnevna soba, ki se v hipu spremeni v spalnico

Zakaj bi bili v majhnem stanovanju oz. garsonjeri prikrajšani za dnevno sobo? Tudi v takem stanovanju si lahko privoščite simpatično dnevno sobo, kar pa ne pomeni, da boste morali spati na kavču. V Akronu vam izdelajo dvižno oziroma skrito posteljo, ki se čez dan skrije ob steno, na njenem mestu pa se bohoti kavč.

Če si tudi vi želite več udobja na manjšem prostoru, je Akron pravi naslov za vas!

dvizna postelja aladin

Rešitev za manjšo dnevno sobo

Kotiček za glasbo in televizijo

Najbolj obiskan in zaželen kotiček v vašem domu je najbrž simpatičen kotiček, kjer se baha televizor. Tega lahko obesite na steno ali ga postavite na priročni TV regal – kakor vam je ljubše.

Poleg televizorja si lahko omislite tudi priročne omarice za CD-je/DDV-je, če jih uporabljate, ter stojala za zvočnike. 

Akron vam lahko vso pohištvo po meri dobavi in zmontira že v 3 tednih.

Dnevna soba je lahko tudi pisarna

Ali to tudi vam zveni znano? Pridete  iz službe, pa želite na hitro odgovoriti na nekaj mejlov … ali pa je vaš dom kar vaša stalna pisarna. V vsakem primeru, dnevna soba je odlična za domačo pisarno, saj ste lahko kljub delu vseeno v stiku z domačimi.

S pametnimi rešitvami Akron je delo iz dnevne sobe lažje. Pisalno mizo in drugo pisarniško pohištvo lahko pri Akronu enostavno vgradijo med ostalo pohištvo, zato vaša pisalna miza ne izstopa in se po opravljenem delu kar zlije z ostalim dekorjem.

dnevna soba in pisarna

S pametnimi rešitvami je dovolj prostora za vse

Prefinjeni regali vseh barv in oblik - Akronu preprosto ne zmanjka idej

Podjetje Akron je znano po svoji ljubezni do minimalističnih oblik, vrhunskih materialov in dovršene izdelave, zato ne preseneča, da se njihovi regali redno znajdejo v domovih, pisarnah, javnih ustanovah, galerijah, knjižnicah in salonih.

Če iščete regal za dnevno sobo, najprej kontaktirajte Akron, saj boste tako prihranili ogromno časa, saj vam lahko izpolnijo praktično vsako željo.

tv-regal v kombinaciji s predali

Izberite postavitev, ki vam najbolj ustreza

Kaj pa klubska mizica?

Seveda, kam pa naj gostje odložijo kozarce in kje boste postregli svoje domače pecivo? Na klubski mizici Akron vendar!

Izdelajo vam jo lahko vseh dimenzijah, različnih oblikah, z zanimivimi detajli, zato dajte svoji domišljiji duška. Barve niso nobena omejitev, zato lahko kombinirate več barv, če si želite zares unikatno mizico. In brez skrbi, mizice Akron so tako kakovostne, da lahko na njih počivajo tudi noge :).

tv regal s klubsko mizico

Naj bo klubska mizica prava za vas

Obiščite Akronov salon ali kliknite  www.akron.si – čakajo vas prijazni svetovalci s tono idej za polepšanje vašega doma!

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!