Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Iščete ideje za najlepše in funkcionalno pohištvo?

Pohištvo, ki se bo zlilo v vaš dom in bo narejeno po vaši meri? Obiščite prenovljeno spletno stran Akron! Nova, drugačna, pregledna in prijazna spletna stran do uporabnikov. Ponuja enostavno iskanje po posameznih ambientih in vrstah pohištva:

Posebno pozornost smo namenili galeriji, saj slike pri izbiri pohištva pomenijo največ. Med čudovitimi rešitvami boste zagotovo našli katero, ki vam bo pisana na kožo. Vas zanima cena predstavljenega ambienta? Preprosto na sliki kliknite na gumb Zanima me cena in nam pošljite povpraševanje. Ker je vsak naš izdelek unikat, bomo pri izbiri in izdelavi pohištva upoštevali vse vaše želje in predloge.

Vsekakor ne spreglejte Akromata, edinstvene aplikacije za izris in izračun cen vgradnih omar. Zagotovo vam bo olajšala izbiro, in to v udobju vašega doma.

izris vgradne omare in cena

Izris in cena vgradne omare v 3D tehniki

S pomočjo internetne aplikacije AKROMAT si izrišite svojo novo vgradno omaro v 3D tehniki. Izberite razpored notranjosti in izgled vrat.

V 29 letih poslovanja smo izdelali že več kot 150.000 pohištva, letno izdelamo več kot 3.000 vgradnih omar. Kakovost spremljamo v vseh fazah izdelave, ob izrisu in načrtovanju, v pripravi dela za proizvodnjo, v vseh fazah proizvodnje, dostave in montaže. Nudimo vam široko paleto ugodnosti, od celovite ponudbe s poudarkom na svetovanju in kvaliteti, odličnih plačilnih pogojev, do hitrega dobavnega roka in zagotavljanja garancije.

Pohvalimo se lahko z več kot 60.000 zadovoljnimi strankami. Preverite, kaj mislijo o nas. Izberite svoje unikatno pohištvo tudi vi in se pridružite zadovoljnim uporabnikom.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!