Kartonasta škatla

Hladni zimski dnevi in hitri večeri kratijo otroško zabavo na prostem. Narišite otrokom nasmeh na obraz s preprosto idejo, ki zagotavlja ure in ure kreativne zabave.

Otroci obožujejo izzive in ustvarjalne delavnice. Današnja ideja, ki smo si jo sposodili pri Pickelbums, združuje oboje. Pokazali vam bomo, kako lahko veliko kartonasto škatlo spremenite v igrišče za otroke. In vse to skorajda brezplačno.

Naj vam pri delu pomagajo najmlajši in tako skupaj ustvarite "super kartonasto igralnico". 

 

Kaj boste za delo potrebivali?

  • Zelo veliko kartonasto škatlo;
  • škarje ali tapetniški nož;
  • lepilni trak;
  • barvice, vodene barve ali flomastre;
  • drobne igrače (lego kocke, avtomobilčke ...).

Kako se lotiti dela?

Škatlo po potrebi očistite prahu in odstranite morebitne nalepke in odvečne koščke papirja. Nato odrežite ter odstranite zgornjo ploskev (pokrov). Stranice škatle naj ostanejo. Svetujemo vam, da z močnim in širokim lepilnim trakom ojačate robove škatle - ti se lahko pri vneti igri hitro uničijo.

V kolikor so stranice škatle previsoke, jih odrežite. Škatla naj bo dovolj nizka, da lahko otroci sami splezajo oziroma stopijo vanjo in iz nje. Tukaj se vaše delo konča. Sedaj se naj barvanja in okraševanja škatle lotijo otroci. Škatla lahko postanete avtocesta, veliko mesto, frizerski salon ...

 


akcija odeja

Sorodni članki

Jesenska girlanda

Simpatična sezonska popestritev prostora, ki jo z lahkoto izdelate in še lažje ...

Nenavadne luči

Potrebuje vaš prostor zgolj tisto "piko na i"? Poskusite s kompletom nenavadnih in drugačnih svetil, ki bodo popestrila ...

Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: