Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ločena spalnica v garsonjeri

Dovršena garsonjera ima vse, kar si želite. Vrhunsko pohištvo po meri, izjemno razporeditev opreme in moderne dodatke. Je praktična, sodobna in edinstvena. Kot vsak dom, ki ga opremi Akron!

Udobje se začne že pri vhodu, kjer nas pričaka razkošna vgradna omara z ogledali, ki je hkrati pregradna stena za spalnico. Ozka omara od tal do stropa nudi še dodaten prostor za shranjevanje, prav tako nizka omarica z odlagalno površino. Poleg čudovitih rožastih tapet poseben šarm garsonjeri nudi bogat okvir na ogledalu in stojalo v nežni roza barvi. Spalnico od dnevne sobe ločijo drsna vrata, ki s svojo prosojnostjo omogočajo diskretno povezanost obeh prostorov.

kuhinja v garsonjeri

Izberite funkcionalno pohištvo za vaš dnevno-bivalni prostor

Iz udobnega kavča se nam pogled razprostira na celoten dom. Od kuhinje z jedilnico in TV kotička, do predsobe in spalnice. Eleganten stil, v katerem se prepletajo sodobne barvne kombinacije in moderni materiali, predvsem pa je sleherni kotiček maksimalno izkoriščen. Povsod, tudi v kopalnici, kjer si še posebej želimo dovolj shranjevalnih površin, hkrati pa tudi glamurozen izgled.

kopalnica v garsonjeri

Sanjska kopalnica vam polepša dan

S strastjo in navdušenjem ter z upoštevanjem potreb uporabnika smo ustvarili čudovito stanovanje. Tudi pri vas je lahko tako – v vašem stilu in v skladu z vašimi željami! Pokličite nas in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vaš sanjski dom.

dnevni prostor v garsonjeri

Uporabno urejen dnevni prostor

ločena spalnica s drsnimi vrati

Spalnica je ločena s pregradno drsno steno

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!