Morski konjiček

Poletje se nam je letos malce skrilo. Da bi ga vsaj malce priklicali, smo Akronovci za vas pripravili simpatično poletno ustvarjalnico, ki bo v vaš dom prinesla košček morja.

Če ste tudi vi eni tistih, ki ob besedi poletje pomislite na morje in z njim povezane radosti, potem je današnja »naredi sam« ideja kot nalašč za vas. Pokazali vam bomo, kako enostavno naslikati silhueto morskega konjička. Navodila za izdelavo smo našli pri »MomEndeavors«.

Kaj boste potrebovali?

  • Manjše platno
  • Akrilno barvo (modro)
  • Čopič
  • Papir
  • Svinčnik
  • Škarje

Kako se lotiti dela?

Ker so akrilne barve težje odstranljive, vam svetujemo, da pred ustvarjanjem  zavarujete delovno površino. Na papir narišite poljuben lik - morskega konjička, ribo, školjke ... Lik nato izrežite in položite na platno. S svinčnikom previdno obrišite silhueto. Sledi zabaven del - barvanje. Pobarvajte prav vse dele, razen silhuete. To lahko pustite belo ali pa jo obarvajte v drugo barvo. Ko se akrilna barva posuši, je vaša slika primerna za obešanje. Prijetno ustvarjanje vam želimo!


Sorodni članki

Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual ...

Drugačna senčila

Četudi se zdi, da je poletje in z njim povezani sončni dnevi še daleč, je zima pravi čas za manjše notranje spremembe ...

Drugačne spalnice

Iščete navdih za preureditev vaše spalnice? Potem je današnji članek kot nalašč za ...

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: