Morski konjiček

Poletje se nam je letos malce skrilo. Da bi ga vsaj malce priklicali, smo Akronovci za vas pripravili simpatično poletno ustvarjalnico, ki bo v vaš dom prinesla košček morja.

Če ste tudi vi eni tistih, ki ob besedi poletje pomislite na morje in z njim povezane radosti, potem je današnja »naredi sam« ideja kot nalašč za vas. Pokazali vam bomo, kako enostavno naslikati silhueto morskega konjička. Navodila za izdelavo smo našli pri »MomEndeavors«.

Kaj boste potrebovali?

  • Manjše platno
  • Akrilno barvo (modro)
  • Čopič
  • Papir
  • Svinčnik
  • Škarje

Kako se lotiti dela?

Ker so akrilne barve težje odstranljive, vam svetujemo, da pred ustvarjanjem  zavarujete delovno površino. Na papir narišite poljuben lik - morskega konjička, ribo, školjke ... Lik nato izrežite in položite na platno. S svinčnikom previdno obrišite silhueto. Sledi zabaven del - barvanje. Pobarvajte prav vse dele, razen silhuete. To lahko pustite belo ali pa jo obarvajte v drugo barvo. Ko se akrilna barva posuši, je vaša slika primerna za obešanje. Prijetno ustvarjanje vam želimo!


Sorodni članki

Iz starega ... nov lestenec

Se tudi vam doma povaljuje kakšen zaprašen lestenec, ki je še preveč uporaben, da bi ga vrgli proč, a obenem ne dovolj ...

Zanimive stenske police

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Odlična rešitev za vse kotičke, kjer vam ...

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave