Kozarčki otroške hrane malo drugače

Se tudi vam v predalih skriva kopica steklenih kozarcev za otroško hrano? Nikar jih ne mečite proč. Raje jih predelajte v čudovite izdelke.

Pravijo, da najbolj kreativne mojstrovine nastanejo iz nič. No, skoraj iz nič. Potrebni so dobra ideja in spretni prsti. Za dober ustvarjalni namig smo danes poskrbeli mi. Vi pa morate zgolj zavihati rokave. 

 

 

 

 

 

Kaj boste za delo potrebovali?

  • Steklene kozarce od otroške hrane;
  • barve za steklo;
  • filc;
  • sprej;
  • alkoholne flomastre;
  • pribor (škarje, nož ...).

Kako se lotiti dela?

Današnja ustvarjalnica vsebuje kopico idej. Najbolj priročna je prav gotovo uporaba kozarcev kot posodic za shranjevanje različnih stvari. Vanje lahko zelo pregledno pospravite čaj ali začimbe. Svetujemo vam, da pobarvate pokrove kozarcev in z alkoholnim flomastrom napišite, kaj se skriva v njih. Spomladi nam bodo kozarci prišli prav tudi kot cvetlični lončki za začimbnice. Otroci bodo lahko opazovali, kako rastejo, vi pa boste vedno vedeli, ali rastline potrebujejo vodo ali ne. Iz kozarčkov pa lahko izdelate tudi svečnike, posodico za gumbe in podobno. Ne spreglejte naše galerije, kjer se skriva kar nekaj uporabnih idej. 

 


 


akcija odeja

Sorodni članki

Rdeča barva v dnevni sobi

Rdeča je barva ljubezni, strasti, zrelih jagod in morda pravšnji odtenek za vašo dnevno sobo. Za vas smo zbrali nekaj ...

Skrivnostna omara

Predstavljajte si, da imate doma čudežno omaro. Omaro, ki za seboj skriva nekaj neslutenega. Ne. Ne gre za pravljico. ...

Prenova stanovanja

Vas zmrazi, ko pomislite na selitev? Mene tudi. Kar naenkrat si v kaosu, nič več ti ni jasno, najraje bi vse skupaj ...

Opremljanje majhnega stanovanja

Majhno stanovanje ne pomeni nujno tudi malo prostora. Seveda je opremljanje manjšega stanovanja kompleksen projekt, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: