Kozarčki otroške hrane malo drugače

Se tudi vam v predalih skriva kopica steklenih kozarcev za otroško hrano? Nikar jih ne mečite proč. Raje jih predelajte v čudovite izdelke.

Pravijo, da najbolj kreativne mojstrovine nastanejo iz nič. No, skoraj iz nič. Potrebni so dobra ideja in spretni prsti. Za dober ustvarjalni namig smo danes poskrbeli mi. Vi pa morate zgolj zavihati rokave. 

 

 

 

 

 

Kaj boste za delo potrebovali?

  • Steklene kozarce od otroške hrane;
  • barve za steklo;
  • filc;
  • sprej;
  • alkoholne flomastre;
  • pribor (škarje, nož ...).

Kako se lotiti dela?

Današnja ustvarjalnica vsebuje kopico idej. Najbolj priročna je prav gotovo uporaba kozarcev kot posodic za shranjevanje različnih stvari. Vanje lahko zelo pregledno pospravite čaj ali začimbe. Svetujemo vam, da pobarvate pokrove kozarcev in z alkoholnim flomastrom napišite, kaj se skriva v njih. Spomladi nam bodo kozarci prišli prav tudi kot cvetlični lončki za začimbnice. Otroci bodo lahko opazovali, kako rastejo, vi pa boste vedno vedeli, ali rastline potrebujejo vodo ali ne. Iz kozarčkov pa lahko izdelate tudi svečnike, posodico za gumbe in podobno. Ne spreglejte naše galerije, kjer se skriva kar nekaj uporabnih idej. 

 


 


Sorodni članki

Soba, ki raste z otrokom

Načrtovanje in samo opremljanje otroške sobe je časovno in finančno zahteven zalogaj. Oblikovalski trendi se ...

Prihaja indigo barva

Ljubitelji modrih odtenkov imajo dober razlog, da se veselijo prihajajoče pomladi. Tudi letos bodo kraljevali modri ...

Stanovanje zanjo in zanj

Poznate pregovor: "Ženske so z Venere, moški pa z Marsa?" Kako smo si res različni, se pokaže pri skupnih projektih. ...

TRENDI 2013 - sejem v Milanu

S koncem prejšnjega tedna so se zaprla vrata letošnjega, že dvainpetdesetega, milanskega Salona. Gre za eno največjih ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: